Gotiska Klubben

Kaxigt av Avpixlat att demonstrera i Kärrtorp på söndag

avpixlat_plakat_410_ff2”MANIFESTATION MOT POLITISKT VÅLD

Nu i helgen hålls flera manifestationer mot det ökande politiska extremistiska våld i samhället som utgör ett hot mot mötesfriheten och i förlängningen demokratins grundvalar. Bland annat anordnar Nätverket Linje 17 en öppen manifestation i Stockholmsförorten Kärrtorp på Söndag kl 12:00. Avpixlat kommer att ha representanter på plats och uppmanar Sverigevänner i Stockholm att sluta upp”

ref Avpixlat

Written by gotiskaklubben

20 december, 2013 den 16:14

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sofia

  20 december, 2013 at 17:33

 2. Jag demonstrerar inte längre, men om jag var där skulle jag ha ett plakat: För mera moderat invandring.

  Då skulle ju tolkningen helt sitta i betraktarens eget öga 🙂

  Lasse Wilhelmson

  20 december, 2013 at 17:41

  • Det är vinna eller försvinna för för AFA/RF i dessa sammanhang. Börjar man kasta brandbomber och gatsten på polisen så lär man vara paria i fortsättningen. Jag gillar att Avpixlat är där. Hoppas även på SD, SDU, Nordisk Ungdom och SvP. Kan bli en happening.

   gotiskaklubben

   20 december, 2013 at 18:11

   • Det är klar att de alla skall gå med, med smarta plakat. AFA/RF är redan paris hos polisen och Säpo. Jag tror inte alls att de är så dumma som Jan Guillou alltid tjatar om. Det är klart att de har koll, men de är ju själva utsatta för mediadrevet och har chefer högst upp som är politiskt tillsatta … De flesta som jobbar hos polisen har även ideella skäl – som att värna om Sverige och svenskarna.

    Lasse Wilhelmson

    20 december, 2013 at 18:41

 3. vet inte riktigt, hela skiten verkar uppgjord på förhand. tex att afa/rf springer runt och målar en massa hakkors för att få folk att bli upprörda några puckon blir upprörda och ordnar en manifestation mot detta dumma samtidigt som afa/rf bjuder in smr på en liten kickoff och har alla jävla barnfamiljer som skydd. fotbollshulliganerna har i alla fall vett att ordna sina möten lite off från folk. verkar som om alla var nöjda med hur tillställningen gick med all publicitet.

  robban

  20 december, 2013 at 19:29

 4. Det här är nog närmast sanningen:
  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/12/flashback-linje-17s-demonstranter.html

  Förresten; hur kunde alla dessa demonstrationer anordnas på många platser i landet med så kort varsel – om inte dessa var planerade i god tid innan? Dessutom mitt i julhandeln?
  Hur kunde så många ”höjdare” ha tid att deltaga om det inte varit planerat i god tid innan?
  22 december – förut har alla varit på jullov då.

  Sofia

  21 december, 2013 at 00:53


Kommentarer inaktiverade.