Gotiska Klubben

Strunta i konspiratörerna på DN, Kungen, sitt kvar!

Peter Wolodarski och hans kumpaner på DN, TV4 och Expressen lyckades inte avsätta kungen med hjälp av falska vittnesmål från kriminella. Nu vill Dagens Nyheter istället manipulera fram en avgång med hjälp av diverse opinionsundersökningar.

Själv tror jag Kronprinsessan Victoria kan bli en utmärkt regent. Men hon saknar erfarenhetens hårda hud. Den har Kung Carl XVI Gustaf. Därför bör han sitta kvar så länge som möjligt.

kungpw2Om Victoria kom till makten idag skulle  ”Den judiska eliten”, eller ”republikanerna” som de i detta sammanhang kallar sig själva börja jaga henne i stället. Och frågan är hur länge hon skulle klara den pressen.

Sitt kvar, Kungen! Och God Jul!

Written by gotiskaklubben

21 december, 2013 den 07:12

Publicerat i Gotiska Klubben

11 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det pågår ett drev mot HMK från vissa håll som inte har med honom eller hans ätt att göra utan med hans roll som symbol för konungariket. De som vill rasera Sverige i jakten på sina egna mål kommer inte att vila oavsett vem som utgör den yttersta symbolen om det inte är någon deras egna.

  Det är ett äckligt och obehagligt spel de håller på med och om det svenska folket förstod det skulle de bli personae non gratae för all framtid men eftersom det är samma personer som styr över MSM så är nog risken liten att det läcker ut till den stora allmänheten.

  Argus

  21 december, 2013 at 07:39

  • Konungamakten tog hit den Utvalda Rasen….

   Sofia

   21 december, 2013 at 08:46

  • det spelar ingen som helst roll ifall ”…det läcker ut till den stora allmänheten.”

   ett framgångsrikt bedrägeri bygger på att bedrägeriet är uppenbart – det är INTE bedragaren som ska lura och bedra offret utan offret ska manipuleras till att bedra sig självt

   ” – varför då?” undrar du kanske – för att offret ska känna sig så dumt när det förstår vad som skett att det inte vidtar några åtgärder utan tänker ”helvete vilken dum idiot jag varit – jag får fan skylla mig själv”

   på så sätt mörkas brottet och fler kan bedras istället för att de bedragna går till polisen som sätter stopp för bedrägeriet

   zeno

   21 december, 2013 at 08:47

   • ps
    på så sätt slipper också bedragaren känna skuld utan kan säga till sig själv – ”helvete vilken dum idiot HAN varit – HAN får fan skylla sig själv”

    zeno

    21 december, 2013 at 10:12

    • Intressant att du tar upp det där med att ”offret skall känna sig dumt”. Jag skrev om en variant av det i Quo Vadis? i samband med false flagg mot den egna befolkningen av dem som de själva valt. Då blir det starkaste stymedlet att ”hjälpa” folk att undvika skam, det vill säga presentera en lösning som upprättar självkänslan och döljer brottet.

     http://lassewilhelmson.wordpress.com/2010/01/01/quo-vadis/

     Lasse Wilhelmson

     21 december, 2013 at 11:05

     • Intressant foto av kungen. Precis så rasande såg han ut när han å ämbetets vägnar tvingades stå tillsammans med Jimmie Åkesson.

      senex

      21 december, 2013 at 16:26

 2. Världshärskarna har redan sågat av de flesta av grenarna:
  http://www.efeu-ev.de/stammbaum.html

  Sofia

  21 december, 2013 at 09:47

 3. En ingrediens i drevet mot kungen är ju att ämbetet genom att vara ärftligt är ger honom odemokratisk makt. Man kan ju undra hur det skulle sett ut om den massmedia, som idag styrs av Bonnier, Hjörne och Schibstedt, alltså en betydande andel av arbetsmarknaden inom media, och alltså av stor betydelse även för idag anställda inom public service, aldrig skrivit negativt om statsöverhuvudet. Skulle man då också kunna stoltsera med ”resultat” i opinionen. Hur demokratisk är den makt Bonnier, Hjörne och Schibstedt sitter på? Jämfört med kungahusets? Och hur använder de denna sin makt? Jag menar nu inte bara ifråga om kungahuset. Vad är det för andra frågor som drivs med ”utvalda” nyheter och agendajournalistik? Bomba Syrien? Skapa oroligheter i Ukraina? Ja – det är mycket man kan fråga sig.

  observator

  21 december, 2013 at 09:52

 4. Vårt kungahus har ju inte ett dyft med vare sig liberal demokrati eller någon form av folkmakt att göra. Det är i första hand en symbol för Sverige som nation. Det är den symbolen som de vill åt och det är just därför som vi vill ha den kvar.

  Lasse Wilhelmson

  21 december, 2013 at 11:10

  • Ja – Lasse Wilhelmson – det har du alldeles rätt i. Bonnier, Hjörne och Schibstedt vill kunna jaga våra demokratiska företrädare i den riktning de önskar. Detta deras arbete underlättas naturligtvis om man kan förvandla väljarna till en historielös lallande skara. En utvecklingsteg i den riktningen skulle naturligtvis ett avskaffande av monarkin vara.

   observator

   21 december, 2013 at 11:28

 5. Ja, herre gud! Låt Victoria får vara mamma så länge som möjligt. Hon älskar sin dotter och vill gärna vara med hennes så mycket hon bara kan. Mest hela tiden.. Sitt kvar kungen tills du ramlar av pinn! 🙂

  Helena Palena

  21 december, 2013 at 15:39


Kommentarer inaktiverade.