Gotiska Klubben

Sverige tar över Israels afrikaner – på vems order?

I en artikel i Fria Tider berättas att Sverige tar emot de afrikanska flyktingar migranter som Israel inte vill ha. Att svensk media ignorerar nyheten förvånar tyvärr inte. Att tro att Fredrik Reinfeldt är annat än en marionett åt starkare krafter är naivt. De som inte reagerar med avsky på dessa nyheter förtjänar inte att ha ett eget land. Bäst info om denna nyhet hittar ni antagligen på Twitter och Flashback.

”Enligt den israeliska dagstidningen Haaretz har ”dussintals” eritreaner redan förmåtts att frivilligt flytta från Israel till Sverige under de senaste veckorna.”

”Enligt det israeliska inrikesdepartementet innebär det bara början på ”en pågående process av frivillig deportation av infiltratörer till Sverige”, rapporterar Jerusalem Post.”

”Dozens of migrants to leave Israel voluntarily for Sweden In a first, the Scandinavian country has accepted asylum-seekers from Israel” skriver Time of Israel

”Sweden: Israel’s African Trash Can. America Next?” Vdare

På vems order agerar Fredrik Reinfeldt?

Written by gotiskaklubben

8 januari, 2014 den 04:45

Publicerat i Gotiska Klubben

20 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Fått svar av Åkesson än?
  Pappaledig? Eller lite skrämd av frågan?

  Henrik Hanell

  8 januari, 2014 at 09:46

  • Tack för tips, lägger upp Spctre i artikeln

   gotiskaklubben

   8 januari, 2014 at 11:36

  • (…som svar på frågan: ”På vems order?)

   Sofia

   8 januari, 2014 at 11:40

   • Klart! 🙂

    gotiskaklubben

    8 januari, 2014 at 11:47

 2. Pompös välgörenhet på svenska folkets bekostnad:
  http://blog.unicef.se/2014/

  Sofia

  8 januari, 2014 at 13:50

  • Inte bara Padeia…

   Förortskärring

   9 januari, 2014 at 15:41

 3. Självklart är judarnas eget anspråk på att vara ledande när det gäller invandringspolitiken SD:s akilleshäl. Den dag SD viker från sin filosemitiska hållning och börjar kritisera den judiska staten och den judiska makten, kommer vi dock aldrig att få se.

  Paideia är dock bara toppen på isberget, eftersom hela gammelmedia, den samlade nomenklaturen av ledande politiker, kulturarbetare och journalister verkar i samma riktning.

  Men vi vet ju också att det är mycket värre än så, eftersom vi också har en kontrollerad opposition/nyttiga idioter som under ”antirasismens” täckmantel gör detsamma. SKMA, Expo, AFA, Researchgruppen, Revolutionära fronten, samt diverse trotskister och pensionerade marxister från 68 – med mera.

  Massinvandringen håller nu på att slita alla historiskt sett någolunda homogena och stabila nationalstater (med liberal demokrati som styrelseskick) i stycken genom att skapa inre motsättningar och försvagningar genom överordnade organ som EU, Nato med mera.

  Det är detta som är huvudstrategin för att skapa en ny världsordning.

  Jag vägrar att tro att det inte inom det svenska etablissemanget finns en hel del personer som har kännedom om allt detta och även förstår innebörden. När får vi se några av dessa komma ut ur garderoben?

  Bifogar länken till min gamla artikel om Paideia, i händelse den är olåst för någon. Observera de två länkarna underst. http://lassewilhelmson.wordpress.com/2011/06/16/paideia-for-alla-eller-bara-de-utvalda/

  Lasse Wilhelmson

  9 januari, 2014 at 11:38

  • Ja – Lasse Wilhelmson – nog finns det anledning till depression. Men ibland kan man inte låta bli att göra associationer, som gör att det drar i smilbanden.

   Nyheten om de svenska journalisternas friande fick Peter Wolodarski att känna en enorm glädje och lättnad, han tyckte till och med att vintermörkret försvann. Det var väl inte så länge sedan journalisternas fångvaktare var Wolodarskis kompisar, som han ville ge bombunderstöd.

   I Wolodarskis tidning kan man också läsa att etikettexperten Magdalena Ribbing tycker att ”Vilka som skall gästa ens hem bestämmer man själv, inte någon annan”. Man kan ju undra om Magdalena Ribbing och Lena Andersson hälsar vänligt på varandra, när de möts i tidningens korridorer?

   Och i SvD skriver ett flickebarn som heter Amanda Björkman om att S & M saknas i integrationsdebatten. Jag tycker integrationsdebatten innehåller fullt tillräckligt av både Markis de Sade & Leopold von Sacher-Masoch.

   observator

   9 januari, 2014 at 13:38

   • Tre fullträffar där 🙂

    Lasse Wilhelmson

    9 januari, 2014 at 21:23

    • Många typer av styrelseformer har prövats och kommer att prövas i denna värld av synd och bedrövelse. Ingen påstår att demokrati är perfekt eller allsmäktigt. Det har sagts att demokrati är den sämsta styrelseformen som har prövats, bortsett från alla de övriga formerna som prövats genom tiderna.
     Tal i underhuset, 11/11 1947 av Winston S. Churchill.

     5el

     10 januari, 2014 at 19:14

     • Bäste 5el – finns det någon särskild anledning till att du citerar Churchill? Eller greps du bara av den liberale demokratens obetvingliga lust att säga något meningslöst?

      observator

      11 januari, 2014 at 08:33

      • Det behövdes en dos av klarsynthet om styrelsskick i detta sällskap och varför då inte citera en av den moderna historiens största politiker.
       WC var dessutom en stor judevän och förespråkade tydligt ett förverkligande av Balfourdeklarationen och San Remotraktaten.

       5el

       11 januari, 2014 at 17:03

  • Ja, liberal demokrati tycks vara ett problem. Lasse Willhelmsson kan säkert presentera ett livskraftigt alternativ.

   5el

   10 januari, 2014 at 16:43

   • 5el – du har alldeles rätt i att tulipanarosen ’libaral demokrati’ tycks vara ett problem. Alla liberaler som yttrar sig pratar vitt och brett om individuella universella rättigheter – alltså var och en sin egen diktator. Funkar dåligt i samhällsbyggen.

    observator

    10 januari, 2014 at 18:17

   • Kanske det, men inte för en anonym sayan 🙂

    Lasse Wilhelmson

    11 januari, 2014 at 22:55

 4. Smart, Netanyahu och all cred för att du tar ansvar för ditt land.
  För Reinfeldt däremot måste ju utsikten att få ta emot ett antal afrikaner vara helt oemotståndlig.

  5el

  9 januari, 2014 at 19:20

 5. Konspirationsteori: Övertagandet av afrikanerna hör ihop med de frigivna journalisterna?

  Olof

  11 januari, 2014 at 06:36


Kommentarer inaktiverade.