Gotiska Klubben

Sveriges överbefälhavare är nog inte längre svensk

fria tider försvaretFÖRSVARET Moderaternas gör en ”helomvändning i försvarsfrågan” och vill nu med hjälp av Nato prioritera det egna landets försvar framför internationella insatser. ref: DN

Analys: Att Fredrik Reinfeldt monterat ned det svenska försvaret beror sannolikt på att han velat utpressa svenskarna till att gå med i Nato. Samtidigt ingår destruktionen av det svenska försvaret i samma paket som vill avskaffa den svenska nationen och blanda upp det svenska folket. Sverige kan bli en utmärkt militärbas för USA förutsatt att svenskarna hålls på plats.

USA behöver Stockholm för dess strategiska läge mot Ryssland och därför är det viktigare att ladda upp Sverige än att Sverige marknadsför diverse ”svenskt” krigsmateriel i Afghanistan, Syrien och Libyen. Att ett stärkt svenskt försvar även kommer riktas mot svenskarna ska inte uteslutas.

Fler bra analyser finns bland  kommentarerna på Fria Tider

Written by gotiskaklubben

11 januari, 2014 den 08:08

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Se ledamöterna i Försvarsutskottet; ser du en enda som anser ”bevara Sverige svenskt”?
  http://www.riksdagen.se/sv/Utskott-EU-namnd/Forsvarsutskottet/Ledamoter/

  Sofia

  11 januari, 2014 at 11:35

 2. Sanningsdetektiver rekommenderas att läsa under rubriken ”Försvarsminister” med skärpt uppmärksamhet:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Karin_Enström

  Sofia

  11 januari, 2014 at 11:53

  • Det är så fagert allting. Enström efterträdde tomhylsan Tolgfors pga. stöket med regeringens vapenaffärer med den wahabitiska diktaturen Saudiarabien – samma Saudi som beväpnar de mordlystna, organätande salafisterna i Syrien; och alltmer slutkörda Moder Svea beviljar omedelbar PUT till alla syrier som lyckas ta sig hit. Det är sånt som kallas för globalt kretslopp.. Vi får heller inte glömma att det var fettsäcken Göran Persson och sossekräken som tog initiativet till vapenaffärerna med tokislamisterna i Saudi.

   Christian Heidegger (@DIF117)

   11 januari, 2014 at 12:50

 3. Idén att gå med i NATO för att strida i Afghanistan stöter på säljmotstånd. Ett närmare samarbete med NATO för att försvara Sverige är kanske lättare att sälja in. Låt sedan NATO placera lite av sina resurser på Gotland, så kanske vi kan oroa och reta upp ryssen så mycket att vi blir tvungna gå med i NATO.

  observator

  11 januari, 2014 at 12:17

 4. Lika bra vi går med i NATO officiellt när vi ändå hjälpt dem och behövt dem sedan NATO skapades. Allt annat är hyckleri. Sedan vore det bra om den nu ‘icke svenske’ befälhavaren passade på att förnya sin och övriga officerares uniform, att få matchande skjorta till uniformen? Det ser bedrövligt ut när han uppträder i sin dress med vit skjorta och svart slips! Se på USAs officerare de har snygga och kulöranpassade uniformer. Någon still måste det vara på militären!

  Stig Palm

  11 januari, 2014 at 13:43

 5. Har inte dessa tongångar även hörts 2010, 2006, 2002, 1998,…?

  Argus

  12 januari, 2014 at 01:17


Kommentarer inaktiverade.