Gotiska Klubben

Efter invandringsutopin, jordens undergång eller ännu en soluppgång?

Det pågår en ”invandringsdebatt” i svensk media just ju. Timbro, Neo, DN, Aftonbladet, Expressen, alla är med – ja, alla utom de som tvingas betala annonskostnad för sina åsikter eller de forskare som tvingas hålla sig på sina bloggar.

Vad handlar detta egentligen om? Jag tror att det handlar om en rädsla för att SD och den mångbottnade europeiska nationalismen är på väg att bli en rejäl maktfaktor i Europa. Den kan förmodligen bara stoppas med våld.

Vänster, eller liberaler, eller nyliberaler. Alla är de identiska på en punkt: när ekonomiska och sociala argument inte längre håller ( trots att etablissemanget systematiskt mörkat alla siffror om bidrag, brottslighet och misär) tar man till de nästan religiöst humanistiska argumenten: att inte få röra sig fritt i världen är fasansfullt och omänskligt.

Att Den rörliga judiskheten och/eller Den globala världsordningen ligger bakom denna hjärntvätt är vi många som är någorlunda överens om. Men låt oss titta på de hjärntvättade, dessa nära nog religiösa stackare, hur ser deras framtid ut? Vad ska dom ta sig till när verkligheten även når deras trappuppgångar eller trädgårdar? Jag tror dessa utopister kommer gallskrika: Nu är den här, jordens undergång!

Och när jag skriver detta lyssnar jag på George Harrison och tänker egentligen på ett tal som jag ska hålla om några dagar. Tar därför en kort paus från bloggen. ( vilket kan innebära att kommentarer kan hamna i spamfiltret)

Written by gotiskaklubben

14 januari, 2014 den 06:22

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det gångna året har ju inneburit ett totalt haveri för gammelmedia. Det kommer kanske att ta ett tag innan dess mest insiktsfulla aktörer har förstått att den konstgjorda andning som nu sker inte fungerar på ett lik. Jag antar att jag inte är ensam om att vara totalt likgiltig inför övningarna i denna ”invandringsdebatt” med mera. Samma likgiltighet som jag känner inför det stundande riksdagsvalet, där vi ställs inför valet att rösta på det mest sionistiska partiet.

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/03/24/ar-varlden-eller-lasse-wilhelmson-upp-och-ner-intervju-av-jan-milld-i-mars-2013/

  Lasse Wilhelmson

  14 januari, 2014 at 09:53

  • Härom dagen fanns det ett inlägg från en tidning där man citerade en artikel som visade två barn med T-shirts med tryck på som föreställde svenska flaggor. Rektor på skolan någonstans i Västergötland hade skickat hem dom för att byta kläder! Detta verkade helt otroligt till sammanhanget klarnade någon dag senare när Rapport hade gjort ett inslag som visade hur glada och tacksamma lärarna på skolorna i Falbygden var för att man slapp att lägga ner flera byskolor i trakten nu när 450 somaliska barn ur det senaste familjesammanföringsprogrammet börjat där… och så sa man att de svenska barnen som fanns i skolorna nu fått jättemånga nya klasskamrater som befann sig i olika stadier av analfabetism och nu skulle bli kulturberikade.

   Är detta verkligen sant? Jag tycker inte att det finns nån vettig kommentar utan är alldeles mållös. Men det borde ha blivit debatt, det är den som uteblir och det verkar helt otroligt.

   Nu skall det dock sägas att folket i Falbygden i långliga tider haft för vana att anlägga exempelvis alkoholistanstalter, dom finns flera stycken av. Under medeltiden skickades nog åtskilliga mer eller mindre frivilligt till kloster i bygden.

   Jag vill betona att jag anser att man måste ta itu med dom här sakerna utan rop och skrik och åtbörder och i avsikt att åstadkomma ett slutresultat som inte skadar vare sig barnen eller falbygden, men att sånt här överhuvudtaget kan ske utan foregående debatt är faktiskt… ofattbart och värdigt en diktatur.

   Asgeir

   21 januari, 2014 at 14:17

 2. ”Men låt oss titta på de hjärntvättade, dessa nära nog religiösa stackare, hur ser deras framtid ut? Vad ska dom ta sig till när verkligheten även når deras trappuppgångar eller trädgårdar? Jag tror dessa utopister kommer gallskrika: Nu är den här, jordens undergång!”

  Jeg tror de kommer til å reagere som oss, først med vantro over at man en gang kjøpte propagandaen, og siden et sinne mot de som har profittert på manipulasjonen.

  Når det f.eks. gjelder jøder, så er det ikke vi som kjenner til fabelen om skorpionen og frosken, og som har akseptert at skorpionen følger sin natur, som vil være de som roper etter hevn, det vil være de som kjøpte propagandaen lengst. Det er disse etterdilterne som vil ha et behov for å bruke jødene som syndebukker mest, da de behøver å forklare for seg selv og andre hvorfor de ikke er forrædere.

  Volksverhetzer

  20 januari, 2014 at 15:16

  • Det psykologiska fenomen som du här så drastiskt och insiktsfullt beskriver är en fördjupad variant av det som vanligen kallas för syndabocksyndromet. I andra sammanhang har jag funderat i liknande banor rörande vilken slags människor det är som deltar i och utför lynchningar.

   Lasse Wilhelmson

   22 januari, 2014 at 09:44

 3. Pengar skall direkt tas från den Svenska lönearbetaren för att lösa ett problem som inte ens Rumänien själv vill erkänna och ta ansvar för. Skall Svensken själv få bestämma vad han eller hon vill bekosta? Får Svensken något direktdemokratiskt inflytande över denna fråga? Svensken bör kanske själv flytta in i kåkstäder, låta sina gamla föräldrar svälta ihjäl och låta sina barn frysa. Ja, allt måste göras för att den invällande EU-migranten skall kunna leva sitt liv. Svensken måste dö. Sverige måste dö för att de andra skall kunna leva.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lat-skattebetalarna-betala-for-tiggarna_8914574.svd

  Förortskärring

  21 januari, 2014 at 14:02


Kommentarer inaktiverade.