Gotiska Klubben

Gustav Kasselstrand polisanmäler korruption i Stockholm

Att tjänstemänUngdomsStyrelsen bryter mot lagen förvånar inte så mkt. Men att en Ledare i DN påtalar detta förvånar. På fredag blir det SDU-demonstration och motdemonstration kl 1400 på Medborgarplatsen.

Written by gotiskaklubben

23 januari, 2014 den 06:43

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Svenska mammor:
  ge Gustav en kram och puss på kinden,
  det har han förtjänat!

  Sofia

  23 januari, 2014 at 10:26

 2. Varför är du fortfarande förvånad Goten? Jag behandlar ju fenomenet SD rätt utförligt i Janne Millds intervju med mig. Vi har ju att göra med en motståndare som försöker kontrollera både ”höger” och ”vänster” för att komma undan med sin egen agenda. Eller tror du att Shipstedts och Bonniers främsta lakejer Wolodarsky och Linderborg ”kackar i eget bo”? SD, som är det mest sionistiska partiet i riksdagen är väl en perfekt ”motståndare” i en kontrollerad opposition?

  Jag hyser dock visst hopp om Kasselstrand och SDU, men, men …

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/03/24/ar-varlden-eller-lasse-wilhelmson-upp-och-ner-intervju-av-jan-milld-i-mars-2013/

  Lasse Wilhelmson

  23 januari, 2014 at 11:01

  • Så är det nog till stor det, sannolikt, men i min flummiga värld tror jag det även är så här: Det finns en begynnande rädsla för att de senaste årens systematiska hjärntvätt av (de redan hjärntvättade) svenskarna nu börjar bli en belastning även för hjärntvättarna. Det gick helt enkelt för bra, man satte igång en självgående maskin man inte räknat med.

   PS En sak till. Israelvänliga DN publicerar ofta intervjuer och artiklar ”palestinavännen” Kasselstrand och SDU, varför då menar du?

   gotiskaklubben

   23 januari, 2014 at 11:19

   • Det er ikke de hjernevaskede som forstår at hjernevasken har gått for langt. Det er at virkeligheten ikke oppfører seg som teorien, som gjør de så desperate. Det tror fienden er ennå mer fryktelig og sterk, siden hva de trodde skulle skje, ikke skjedde.

    Husk at denne gjengen virkelig tror at årsaken til rasisme, siden de VET at mennesker er like, er at de ikke kjenner hverandre personlig. Så logikken er at jo flere innvandrere, jo flere svensker vil vokse opp med negre og menavenner, hvorpå alle vil se selv at rasisme bare er noe tull, siden vi alle egentlig er like.

    Ved at de hvite ser at de har de samme interessene som de brune. så kan man endelig gjøre revolusjon, da kapitalistene ikke kan opprettholde løgnen ovenfor de hvite arbeiderne om de må kjempe for gud og fedreland.

    I steden for å stoppe opp, så øker de tempoet på hva de tror virker, dvs, mer sensur, mer propaganda, fler innvandrere, mer innvandrerrettigheter, mer offentlig ensretting, osv. Det er vel best å sammenligne de med mange pietister som ble så opptatt av å bekjempe synd, at all dans, lek og moro ble forbudt.

    ”Det gick helt enkelt för bra, man satte igång en självgående maskin man inte räknat med.”

    Dette tror jeg er helt rett. Ingen på venstresiden har oversikt, så ingen troende vet hvor ille det egentlig er. Til gjengjeld vet de at rasister er onde, og at man må slå hardt ned på anløp til rasisme i egne rekker. De troende holder seg derfor unna kjettersk informasjon, hvorpå det ikke egentlig er mulig å reformere systemet.

    Volksverhetzer

    23 januari, 2014 at 12:09

    • ”Det er ikke de hjernevaskede som forstår at hjernevasken har gått for langt. ”

     Hjärntvättarna = de som utför hjärntvätten, alltså inte de som tvättas. 🙂

     gotiskaklubben

     23 januari, 2014 at 12:40

     • Jeg forsto det, men jeg tror ikke det er noen forskjell.

      De som hjernevasker tror virkelig på dette idiotiet selv, så hva de prøver på, er å få folket til å tenke som dem. De vet hva som er sant og godt, så hvis bare alle ble lært opp til å tenke som dem, så vil alt bli bra. De vet, at de som kommer med rasistisk informasjon, i hovedsak er ute etter å skape splid og hat hos befolkningen. Hadde ”rasistene” ønsket noe positivt så hadde de tatt kritikken innad, og de hadde samarbeidet med den gode siden om å løse utfordringene. I steden så søker ”rasistene” å spre negativ propaganda om innvandring slik at utfordringene for den gode siden øker, og fra et venstreteologisk standpunkt er dette det samme som å kynisk skape problemer og hat i samfunnet, for å øke sin egen politiske makt. For de troende er dette ren ondskap, og økningen av SD er et bevis på at de ikke har bekjempet ondskapen hardt nok.

      Det er sikkert mange innen styre og stell som ikke lenger er troende, men som later som av frykt for de sosiale konsekvensene, men jeg tror disse stikker ved første mulighet, hvis de ikke er av typen småpsykopat som er mest opptatt av egen makt.

      Etterhvert som stadig fler fornuftige ser idiotiet og hopper av, så blir det bare religiøse fundamentalister og andre galninger igjen, så vi kan regne med at idiotiet kun kommer til å øke fra PK-kulten sin side i tiden fremover.

      Det er jo fordi uni-sex oppdragelsen ikke virket, og at de fleste hoppet av og ble vanlige mødre og bestemødre, at dagens feminister driver med dette hen-tullet, og det er fordi de fornuftige har hoppet av, at Sverige (Vesten) har den sinnsvake innvandringsdebatten dere(vi) har.

      Avslutningsvis så har jeg et forslag til feministene. Slutt å si mann, og begynn å si karl.

      gutt – jente – barn … karl – kvinne – mann

      Dette er også delvis historisk korrekt, da man(sic!) brukte mer mann for menneske, og mindre mann enn svein/karl i gamle dager. Problematikken omkring ord som nordmann, formann, brannmann, osv, forsvinner, og for mange av de eldste formene, så har man ord som nordbagge, skogskarl, gårdsdreng, osv, hvis man behøver å utrykke at de har hankjønn.

      Volksverhetzer

      23 januari, 2014 at 18:38

      • Du skriver väl. Det finns mkt här att diskutera. Att det bakom alla politiska, religiösa, etniska, ekonomiska maktgruppers troende fotsoldater finns ett antal manipulatörer framstår alltmer tydligt.

       gotiskaklubben

       24 januari, 2014 at 07:03

   • DN-ledaren är alltså damage-control 🙂 Ja, varför inte den tolkningen likväl. Båda är ju väl förenliga.

    Förstår inte riktigt ditt PS. Kasselstrand är ju för ett bevarande av den judiska staten som är zionismens kortsiktiga mål.

    Lasse Wilhelmson

    23 januari, 2014 at 13:12

    • gotiskaklubben

     23 januari, 2014 at 13:23

 3. […] gör helt rätt i att nu polisanmäla Ungdomsstyrelsen och demonstrera mot […]


Kommentarer inaktiverade.