Gotiska Klubben

Alexander Bard läser Fria Tider

Efter Fria Tiders utmärkta artikel om att Erik Ullenhag (fp) hyrt in psykopaten Tobias Hübinette twittrar Alexander Bard på engelska om den politiska skandal svensk media väljer att tiga om.

Written by gotiskaklubben

9 februari, 2014 den 09:17

Publicerat i Gotiska Klubben

16 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bard är vaken!

  medSelleri

  9 februari, 2014 at 09:22

 2. Alla läser FT.

  Martin

  9 februari, 2014 at 09:50

  • stämmer bra det – och många läser även gotiska klubben – som ju dessutom är kulturvänlig
   ett mycket gott drag eftersom man stundom behöver pusta ut från politiken och minnas det goda i tillvaron – och sen på skiten igen bara med förnyade krafter

   och kanske speciellt i år 2014 som väl kommer uppvisa en valkamp smutsigare o skitigare än vi tidigare skådat med Sveriges framtid i vågskålen

   Ullenhag eller åkesson – du väljer

   zeno

   9 februari, 2014 at 11:30

   • Jag tänker rösta på SvP. SD har straffat ut sig i min bok. Med sina uteslutningar och sitt mumlande i skägget och med sin öppna svenskhet och sina kontakter med expo och sina angrepp på den svenskvänliga rörelsen. Jag bryr mig om att det finns svenskar även i framtiden, vad kultur de än må ha. Vilket är tvärtemot SD som inte bryr sig alls om det finns svenskar kvar så länge den ”svenska kulturen” finns kvar. Om du frågar mig så är en kultur som inte klarar av att skydda sitt eget folk från det som händer nu helt kass och bör revolutioneras.

    Martin

    9 februari, 2014 at 14:20

     • Alltså, det finns en gräns för vad politik kan åstadkomma. När jag läser om brutala envåldshärskare med absolut makt såsom Mao och Stalin så håller de fortfarande på och vojar sig om att försöka få igenom sin politik efter tio år av totalitärt styre.

      Vilken etikett politikerna verkar under spelar inte så stor roll tror jag, att sätta sitt hopp till politiken är enfaldigt. Vad vi frivilligt väljer att göra varje dag, vad vi väljer att säga, vart vi väljer att flytta, vilka yrken och vilken livsstil vi väljer att idealisera, det har större makt. Det här styrs normalt av media men vi lyssnar ju mindre och mindre på media? Vad gäller invandringen så kommer den inte sluta förrän levnadsstandarden och tryggheten verkligen kollapsar här i sverige. Läs på om folkvandringstiden till exempel? Oavsett hur brutala och mäktiga romarriket och byzantinska imperiet var så kunde de inte hindra migrationerna. Jag tänker rösta på SvP därför att det är bra att ge energi till de som tycker att vi svenskar har rätt att existera. Deras partiprogram bryr jag mig inte om, det är inte viktigt.

      Martin

      9 februari, 2014 at 16:04

      • som sagt – Ullenhag eller åkesson – du väljer

       kasta inte bort din röst – det innebär endast att ingen förändring registreras och inte heller förändras representationen i de beslutande församlingarna

       ibland måste man vara lite taktisk och se till resultaten av sina handlingar och icke endast till intentionen – väx upp !

       zeno

       9 februari, 2014 at 18:45

       • Tja, taktiskt kan det nog vara nyttigt för SD att märka att de läcker röster till ett nationellt parti. Och ärligt talat, att ”begränsa invandringen” i det här läget är ointressant. För tio år sedan kanske. Nu? Vad spelar det för roll? Gränsen har fallit. Och vi går in i en ny fas, med nya utmaningar. Du kan inte bevara en nationalstat som redan upphört att existera?

        Martin

        9 februari, 2014 at 19:18

        • du verkar inte bry dig om realiteter – idealister är inget att bygga på
         liksom brandkåren måste ha ordentligt med vatten för att släcka behövs det en viss kvantitet röster för att förändra – att komma med en hink vatten hjälper inte när hela huset står i brand – det gör varken till eller ifrån
         kasta inte bort din röst – för om du gör det så gynnar du bara ullehagoch hans likar

         zeno

         9 februari, 2014 at 20:08

 3. Många har kommenterat på FT:s utmärkta artikel, även jag själv så här:

  ”lassewilhelmson • för 12 timmar sedan
  Mångkulturellt centrum är tydligen en stiftelse i Botkyrka http://mkc.botkyrka.se/om-oss

  Hubinette är lärare på Sveriges sämsta högskola med flest fuskande studenter. Troligen kommer han också att få uppgifter i polisutbildningen som ju skall förläggas där. Framtida poliser kommer att inkvoteras bland HBT-personer och invandrare från utomeuropeiska kulturer. Dessa skall på ”vetenskaplig” grund sedan bli sociala konstruktioner som skall hålla efter de ”rasistiska” etniska svenskar som inte finns.

  Vilket mörker.”

  Bard är en smart kille, kan nog bli minister …

  Lasse Wilhelmson

  9 februari, 2014 at 09:56

  • Alex Bard mycket lämplig som minister, men hur är det fatt med Ullenhag. Måste ha dåliga rådgivare. Hur är det möjligt att denna Tomas H går lös, borde spärras in. Psykopat.

   segunlud

   9 februari, 2014 at 16:14

 4. Inte mycket värre än Jaques Wallner, Knivmördaren på DN motor.

  Two Different Shoes On

  9 februari, 2014 at 09:58

  • … och för sakfrågan, jag tror fler och fler läser FT, vissa erkänner det inte, men FT är helt klart nödvändig.

   Two Different Shoes On

   9 februari, 2014 at 10:01

 5. Om Bard behöver ett så starkt stimulus som Tobias Hübinette för att förstå att Ullenhag är ”off the rocker”, så har han nog en mycket lång startsträcka i de flesta avseenden.

  observator

  9 februari, 2014 at 10:10

  • lol – ordstävet säger att ”ingen är så blind som den som blundar”
   karljäveln VILL helt enkelt inte konfronteras med vår verklighet utan väljer(medvetet eller omedvetet) att helt enkelt bortse från det som inte passar in – något han dessvärre inte är ensam om – ”förträngning” som det så fint heter

   zeno

   9 februari, 2014 at 11:21

 6. Man slaknar i ensamheten. Kyss mig i örat slickepott, gör mig hård igen.

  Vickan Eremita

  10 februari, 2014 at 04:27


Kommentarer inaktiverade.