Gotiska Klubben

SvT: Sverige försöker påverka schweizisk folkomröstning

JAS BildtJAS GRIPEN Samtidigt som de tre EU-apostlarna Bildt, Reinfeldt och Malmström hotar Schweiz med ekonomiska och politiska sanktioner för att deras befolkning fattat ett demokratiskt beslut om invandringen, vill man sälja det översubventionerade jaktplanet Jas-Gripen till dem.

Och man vill så gärna sälja att man till och med  försöker styra den folkomröstning som ska hållas i maj i Schweiz angående köpet. För att inte svenskarna ska lägga sig i har man även hemligstämplat denna lobby-kampanj.

Och den självklara frågan till Carl Bildt: ”Hur pass intresserade tror du att schweizarna är av svenska produkter efter gårdagens svenska krav på sanktioner mot Schweiz?” uteblir naturligtvis i svensk media.

Jaja. I brist på annat ska det bli kul att se hur Bildt & Co försöker få ihop de två ovan motsträvande ekvationerna med varandra. ref: Svt DN

Written by gotiskaklubben

12 februari, 2014 den 07:44

Publicerat i Gotiska Klubben

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. …och vänstern står som vanligt och ylar om att utesluta, bojkotta, mm. Sanningen är nog den att Schweiz klarar sig på egen hand, utan EU eller Sverige. Om nu Sveriges politikerelit vill ha den miljard affären så bör de nog täppa till truten. ”vill någon inte gå med på det får de välja en annan väg”, hahahahaha.

    Two Different Shoes On

    12 februari, 2014 at 09:44

  2. Om jag skulle har turen att få bli diktator här i Sverige, skulle jag nöja mig med att spärra in alla journalister i omskolningsläger. Vad som hände där skulle vara mycket hemligt. Men en sak är säker, journalisterna skulle för ovanlighetens skull få göra rätt för sig. Men den självklara frågan som uteblev i massmedia den här gången, tror jag beror på medfödd ointelligens, åtminstone bland ”fotfolket”.

    Markus Andersson

    14 februari, 2014 at 17:22


Kommentarer inaktiverade.