Gotiska Klubben

@friatider att: Widar Nord: Var var libertarianerna i Kiev?

liberatarianer kiev

LIBERTARIANER Hittade en intressant fråga som jag skickar vidare till Vidar Nord på Fria Tider:

”Kiev: Where were the libertarians?

Vad jag gillar med hela denna revolution är att det är den ultimata håll-käft-knappen för libertarianer.

När libertarianer gnäller över nationalister kan du nu säga: ”Jo, när Ukraina var i trubbel, som kämpade för frihet , var var ni?”

Jag skulle vilja se Bryan Caplan svara på den frågan.

Därför är patrioter/natioalister nödvändiga. När det blir tufft,  är det inte proggare, invandrare eller libertarianer som försvarar eller tar tillbaka, det är de människor som kommer att kämpa för sitt land och vill spara det åt sin avkomma!”  Steve Sailer

Written by gotiskaklubben

24 februari, 2014 den 09:20

Publicerat i Gotiska Klubben

14 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mitt bestämda intryck är att tongivande personer i redaktionen på FT ogillar stöveltramp och fladdrande fanor.

  Jern&Betong

  24 februari, 2014 at 09:55

 2. Ukraina kan bli intressant. Vi ser ju här hur NWO/”elitklubben”/Carl Bildt stödjer nationalister, bara för att vara emot Putin. Detta är ett tecken på kaos i denna klubb. ”Nationalism is dangerous” sa de ju på Bilderbergermötet 1964.

  Annorlunda uttryckt är det nu OK i ”elitens” ögon att vara nationalist. Detta kan man använda som murbräcka i den egna debatten, när ”eliten” för femtielfte gången ska naziststämpla svensk nationalism.

  Not: när jag säger elitklubben menar jag detta, en global maktmaffia som kör tills de dör.

  mirotanien

  24 februari, 2014 at 10:42

 3. Jo, men det här kommer bli jättebra när de ryska nationalisterna i östra Ukrania ska försvara sitt, starkt jobbat EU och USA.

  Gurgel

  24 februari, 2014 at 11:38

 4. Man kan ju avvakta lite och se tiden an innan FT:s position fördöms… Kanske blir det libertarianerna som får städa upp efter att nationalisterna stökat till. 😉

  kebnekaisa

  24 februari, 2014 at 11:40

  • Jag är mest nyfiken på hur Fria Tider ser på det hela. Gissar att libertarianismen kan funka i USA, men knappast i Europa.

   gotiskaklubben

   24 februari, 2014 at 12:22

 5. Sverige skall växa! Kievriket ska återinrättas! 😉

  Sofia

  24 februari, 2014 at 16:44

 6. Tja, jag har googlat och letat, men inte funnit något mera substantiellt om de ukrainska oligarkerna, annat än att de nämns överallt och verkar, inte förvånande, vara mestadels rysk-judiska. Deras inflytande påstås vara stort och deras förmögenheter torde vara den ekonomiska grunden för den omfattande korruptionen.

  Saknar även info om bankväsendet och media vilka som kontrollerar dessa. Gissningsvis oligarker och utländska intressen.

  Vad spelar det för roll vad libertarianer eller dylikt tycker och gör, så länge inte statskuppen/revolten vänder sig mot och avskaffar de verkliga makthavarna och ser till att folket får någon form av reell makt över ekonomin och media?

  Har jag missat något?

  Lasse Wilhelmson

  24 februari, 2014 at 17:48

  • Ron Paul är libertarian och vill, som bekant, att USA ska sluta att lägga sig i överallt i världen. Widar Nord bekänner sig till libertarianismen som jag förstår. Undrade därför om ”libertarianismen” var en ledtråd till att Fria Tider köpte Russia Todays propaganda rakt av när det gällde händelserna i Ukraina och gick så långt så att de till och med kallade sniper-massmorden för ”Janukovitjs silkesvantar”.

   http://www.friatider.se/janukovitjs-silkesvantar

   gotiskaklubben

   24 februari, 2014 at 18:19

   • Vad folk kallar sig och vilken ism de bekänner sig till, liksom vilket fack som deras motståndare placerar in dem i tycker jag är tämligen ointressant, till skillnad från mera påtagliga faktagrundade ståndpunkter och handlingar. Om någon kallar sig för nazist och värnar om Sverige och en annan som kallar sig för humanist fördärvar Sverige, så håller jag på den förstnämnda.

    Fria Tider och Widar Nord borde kanske intressera sig mer för de frågor jag nämnde ovan, det vill säga de onämnbara som man inte får kritisera och dekonstruera den ideologi med vilken de försöker kontrollera människors tänkande.

    Och för detta kan väl knappast Russian Todays propaganda vara ett hinder …

    Lasse Wilhelmson

    24 februari, 2014 at 20:53

    • Arabisk vår i Kiev! Hur kunde Julia T släppas? Jo, men hon vill vara med i EU!

     Zionists control all of Ukrainian television media!

     According to Professor Yaremenko, all major newspapers are also owned by Jews:

     • The publishing house of Rabinovich-Katsman owns the newspapers Stolychka, Stolichnye Novosti, Jewish Review (in Russian), Jewish Reviewer, Vek, Mig, and Zerkalo .
     • Jed Sandes, an American citizen and a Jew, publishes Korrespondent and Kiev-Post.

     • Gregory Surkis publishes Kievskie Vedomosti and the weekly 2000.

     • Jew Dmitro Gordon publishes Bulvar.

     • Viktor Pinchuk publishes Facts and Commentaries.

     • The Donetsk Group (Jewish-Russian oligarchs) publishes Segondnya.

     http://iamthewitness.com/Ukraine.html

     Helena Palena

     24 februari, 2014 at 22:34

  • Lars,vilken fantastisk artikel av Paul Craig Roberts, man baxnar av den verbala kraften och av aningen att mannen kan ju faktiskt ha rätt. Men jag tror icke så, vi vuxna män alltså vi över 55 älskar ju att förstå världen. Jag tror det hela lugnar ner sig och att Ukraina inte delas utan det blir någon form av halvdysfunktionell och stapplande demokrati som sakta men säkert optimeras. Men om det blir som Roberts formulerar att det kan bli, alltså ett halvt nationalsocialistiskt ledarskap så kan det spridas via Ungern ända upp till Sverige och kan snabbt få Tyskland i brand speciellt om ett större muslimskt terrordåd råkar ske tidsmässigt nära.
   Artikeln var i alla fall det mest intressanta helhetsgreppet utifrån nordamerikansk politiskt perspektiv och nationalistisk revolt i ett land jag någon gång har läst

   Thomas Jackson

   24 februari, 2014 at 23:42


Kommentarer inaktiverade.