Gotiska Klubben

Ukraina – en nationell judisk globalistisk frihetssoppa?

Idag utses sannolikt Arsenij Jatsenjuk till ny premiärminister i Ukraina, precis som förväntat. ref: Fria Tider SvD

På Flashbacktråden: Ukraina valde Ryssland före EU – stora protester som följd diskuteras allehanda tankar om vad det egentligen är som sker.

Jag gissar att de flesta som är tvärsäkra kommer att få fel och att det mesta kan hända i Ukraina framöver. Samtidigt går det inte att ignorera vad som sker i Ukraina, på något sätt känns det som det som sker i Ukraina är en föraning till vad som kan komma att ske i Europa: allas krig mot alla.

RT kan man läsa en historisk genomgång om Krims historia, från ett ryskt perspektiv. Har svårt att se att Ryssland släpper Krim.

Motgift.nu hittar jag inte så många dagsaktuella analyser, däremot en propagandavideo med Högersektorn:

Written by gotiskaklubben

27 februari, 2014 den 06:55

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Delvis OT.
  Det är alltid obehagligt med fostrare med nationell privatmoral som strävar efter resultat. Jag tycker motgift.nu hitintills klarat sig bra. Petterson, DN, Svensson och allt vad de heter är däremot pinsamt övertydliga.
  Även Gotiska Klubben har varit nära men skärp till sig efter Ukraina.

  Vickan Eremita

  27 februari, 2014 at 08:03

 2. Det pågår ett krig mot mänskligheten, där makteliten finansierar och understödjer, eller direkt påverkar och initierar förändringsprocesser både till ”Höger” och ”Vänster” och skapar terror med False flagg. Nationer skall splittras religioner och ideologier utnyttjas för att ställa människa mot människa i ett kaos med förvirring och moralisk upplösning. Startskottet blev 911 och den Arabiska våren, nu kommer turen till Europa. De nykoloniala krigen är ett tveeggat svärd som både förstör de direkt bekrigade länderna och de länder dit massmigration sker som ett följd av detta.

  Allt för att bereda väg för en ny världsordning, där de överlevande får samlas med Jerusalem som huvudstad för att ta hand om spillrorna av en sargad moder jord.

  Mina barnbarn kommer då att tillhöra en minoritet i det som en gång var den svenska nationen och dess stat.

  Som vanligt hoppas jag att jag har fel.

  Lasse Wilhelmson

  27 februari, 2014 at 08:47

  • Jag tror på aktiv antiurbanisering som absolut svar på mänsklighetens, Malmös och världens problem.
   Alltså att tätortsromantik blir någonting negativt i västvärlden:det fulaste du kan vara är en arbetande tätortsmänniska.

   Vickan eremita

   27 februari, 2014 at 10:17

  • Ja, Lasse, din analys är nog så nära sanningen som går att komma … det sedan tusen år sökta Världsherraväldet går mot fullbordan. En Regering, en Kung, ett språk, jiddich – och Sveriges fabulösa rikedomar, krönta av det mest dyrbar på Jorden, DRICKSVATTEN, under 1 stövel – verkar troligt!

   Sven-Erik Forslin

   27 februari, 2014 at 14:57

 3. Arsenij Jatsenjuk ser ut som en ung Per Ahlmark. Likheten är slående här http://www.friatider.se/usas-favorit-blir-ukrainas-nya-premiarminister . Som tvillingbröder. Om de ser likadana ut inuti, så är Arsenij Jatsenjuk nog USA:s och Victoria ”Fuck the EU” Nulands favorit.

  observator

  27 februari, 2014 at 10:53

 4. ”Livets Ord” har också blandat sig i Ukrainas inre angelägenheter:
  http://aletheia.se/2014/02/28/om-dokument-livets-ord-ukraina/

  Sofia

  2 mars, 2014 at 14:00


Kommentarer inaktiverade.