Gotiska Klubben

Fredrik Hagbergs speech to the Ukrainian Revolution

Nationalisten och livgardisten Fredrik Hagberg från Nordisk Ungdom beskylls ena sekunden för att vara ”nazist”, andra sekunden för att vara ”sionist”. Han har just fått sparken från Försvarsmakten.

Written by gotiskaklubben

3 mars, 2014 den 07:53

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Skall inte Carl Bildt sparkas – han har ju också varit i Kiev och gett sitt verbala stöd till revolutionen!

  observator

  3 mars, 2014 at 08:17

  • Olikheterna i Carl Bildts och Fredrik Reinfeldts uttalande om Rysslands invasion av Krim igår visar hur svag och förvirrad den svenska regeringen är. Jag tycker personligen att Carl Bildt är kul att höra på, eftersom han ofta talar klartext, men naturligtvis är han farlig och skulle kunna försätta Sverige i ett mkt farligt läge. Fredrik Reinfeldts förståelse för Rysslands agerande igår har mött mkt kritik, men kanske är det trots allt han som är statsmannen här. Jag gissar att Merkel och Tyskland kommer få en central roll i förhandlingarna med Ryssland, vilket förhoppningsvis försvagar den krigstokiga Kerrys position i Europa.

   Övrigt att notera: Erik Almqvist (fd SD) angriper Dagens Nyheter för hyckleri:

   Erik Almqvist, Facebook: ”Liberalerna bekräftar gång på gång sin imperialistiska världsbild. Nu DN som i en ledare ser folkviljan på det autonoma Krim som fullständigt illegitim och en regering tillsatt genom revolution och avsättande av en demokratiskt vald regering, som den legitima makten.

   ”Den sista byggstenen är att legalisera invasionen/annekteringen, vilket kommer att ske vid en folkomröstning om Krims status om knappt fyra veckor. Utgången är given; den ryska majoriteten på halvön känner sig inte hemma i Ukraina, utan vill ty sig till Ryssland.”

   1. Ingen annektering har skett (DN borde slå upp begreppet i en ordbok).
   2. Om utgången av demokratiska val är given kanske den borde respekteras i någon mening? T ex skottar får ju rösta om samma sak trots att de åtminstone har en nationell regering vald i demokratiska val – inte en fientligt inställd regering tillsatt genom utländskt finansierad revolution.”

   gotiskaklubben

   3 mars, 2014 at 08:37

   • Bra Erik Almqvist. Håller med Lasse Wilhelmsson, soppan brukar klarna efter ett tag. Kryddor och tillsatser kan variera men råvarorna verkar nästan alltid vara desamma.

    Markus Andersson

    4 mars, 2014 at 12:59

 2. Nationell.nu http://www.nationell.nu/2014/03/03/ukrainas-nya-regering-utser-judar-som-ledare/

  ArabNyheter http://arabnyheter.info/sv/2014/03/03/un-sends-paideia-trustee-jan-eliasson-to-make-peace-in-ukraine/

  Rehmatt´s World (obs även länkarna i slutet) http://rehmat1.com/2014/02/24/jewish-groups-celebrate-regime-change-in-ukraine/

  Allt talar för att Nordisk Ungdom och Svenskarnas parti har varit oinformerade, godtrogna och förhastade i sitt stöd till ”revolutionen” i Ukraina. Därmed inte sagt att det inte skulle finnas sanna fosterlandsvänner bland fotfolket. Och Fredrik Hagbergs tal är ju helt ok.

  Ofta är det ju så att olika tendenser och nivåer i skeenden kan dölja varandra och att sambanden inte alltid är linjära, men soppor brukar ju klarna efter ett tag.

  Lasse Wilhelmson

  3 mars, 2014 at 13:48

 3. Kan nationer verkligen säga ifrån om t ex spelindustri? Säga ifrån om t ex amerikansk, depraverande och demoraliserande filmindustri? Säga ifrån om t ex pornografiindustri? Och livsmedelsindustri med dålig matproduktion? Men kanske framför allt amerikansk tv-produktionsindustri som inlindat och fördolt kan propagera politisk – ideologi -, och – åsikter – , – synpunkter – , osv.,? Politiska åsikter och synpunkter om och kring både olika folk med specifika signalement och också kring politiska och ekonomiska ideal osv.?

  Ligger inte massmedieindustri på en internationell nivå redan? Och även barnprogram och barnfilmindustri? I alla lägen vad gäller filmproduktion hävdas – yttrandefrihet – som grund för att få kunna sända vilka hemskheter, galenskaper, förvridna förebilder osv., som helst, i praktiskt taget alla länder?

  Vem granskar och kritiserar massmedieindustri? Och vem eller vilka kan begränsa vidriga produktioner, både inom spelindustriprogram, barnprogramproduktoner och också inom vanlig tv-serieproduktiion?

  ..

  När Ryssland för en tid sedan kritiserade svensk barn-tv, med sin sjuka, förvridna och framför allt för barn förvirrande innehåll, så gjorde de verkligen rätt. I de flesta barnprogram visas djur, SOM OM, de vore människor. Det är alltså INTE frågan om – fabler – , utan det är föreställningar där DJUR ÄR MÄNNISKOR, och där barnen skall IDENTIFIERA SIG SJÄLVA TILL DJUREN. Sådant är INTE bra för barn. Barn skall och bör identifiera sig som människor, med och till människor, och helst med goda förebilder. Inte identifieras sig med djur, eller som och till, DJUR som – förebilder – .

  Varför verkar det inte finnas någon endaste kritisk politisk påtryckning, eller politiskt vilja att ifrågasätta och att begränsa dessa vidriga och förvridna, mycket psykologiskt fördärvande och förvillande barnprogram?.

  Det är trots allt kanske just i och med EU-medlemskapet, som har öppnat upp för dessa fördärvliga och fördärvande industriområden?

  För bara 20-30 år sedan så fanns inte spelmaskiner det allmänna svenska rummet, på t ex restauranger osv.

  Men det gör det idag.

  Vilken globalist – maffia – , eller vilken spel- och filmindustri, är det som har flyttat fram sin barn- och folkförvirrings- och folkförförings – makt?

  Är det under – hot – ?

  Och är det med formuleringar som:…”I am going to give you an offer you can´t refuse”…..(?! Fniss, skratt.)

  Vem vet..

  Bergfast

  4 mars, 2014 at 10:21

  • Här är en intressant artikel, http://avpixlat.info/2014/03/04/befolkningspyramiden-och-pyramidspelet /, som beskriver konkret ekonomiska transaktioner och händelseförlopp i Sverige, men förmodligen också i Tyskland och övriga europeiska nationalstater.

   Man kan inte låta bli att göra associationer till olika typer av – krigföringar – , som förts genom historiens gång…

   Många krig har varit plundrings- och erövringskrig som genomförts med soldater och arméer, vapen och ond bråd död. Där har alltid funnits en hierarki inom det militära, med olika befattningar och grader i en fallande skala av lydiga undersåtar, (som också ofta skjutits om de vägrat delta i krigandet), och som alla kunnat ta del av – krigsbytet- , på olika sätt. De hösta befälen kunde väl i allmänhet skaffa sig störst åtkomst av -krigsbyten – , vid erövringar av andra folk och nationer, och deras tillgångar, men även de underordnade, trogna, solidariska och lydiga soldaterna fick också sina delar av – bytet – …

   I dagens värld är det uppenbart att – krig – , och – krigföringar -, verkligen kan föras på helt andra sätt och nivåer.

   I dagens värld handlar – erövringar – , samt – arméer med trogna, solidariska och lydiga – soldater , oftast om betydligt mer finstilta och relativt osynliga – krig – , genom att de kan ske utan att något fysiskt krigande, med vapen, kanoner, bomber osv., behöver användas alls…

   – Vinsterna – verkar ändå bli mycket stora för – krigsbataljonerna – … , som kanske främst befinner sig inom internationell bankindustri, ett internationellt näringsliv, internationella politiker, internationella massmedier och internationella journalistkårer…

   Vad kan s.k. – vanliga människor – , och skattebetalare, egentligen sätta emot…?

   Kanske ändå Inte så mycket åndå……

   Erövrade nationer är ändå just erövrade nationer…? Som har – erövrats -, då med hjälp av just lydiga, underdåniga och solidariska – soldater – , just i – osynliga men mycket effektiva och också mycket välavlönade – arméer – ..
   ..

   Bergfast

   4 mars, 2014 at 19:07


Kommentarer inaktiverade.