Gotiska Klubben

Gamla moderaterna – Sveriges räddning?

Lek med tanken att moderaterna gjorde uppror och kastade ut Nymoderaten Fredrik Reinfeldt och att man återgick till att se på Sverige och svenskarna så som vi är vana vid. Sannolikheten är liten. Men visst kittlar tanken.

Written by gotiskaklubben

10 mars, 2014 den 05:50

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Knappast sannolikt. Du vet vi har ett elitklubbsvälde, yttrat bland annat i Bilderbergermötet. Den globala maktmaffian har Sverige och hela västvärlden i sitt garn. Man är Imperiet, man driver mångkultur och globalism. Ett svenskt parti, M, som är med i detta spel, kan inte bryta sig loss över en natt.

  På sikt kan det kanske gå. Det finns ju en del gräsrötter i M som är emot Imperiet. Men de kan inte bara kuppa en partikongress. Nåväl, trägen vinner, men detta är ingen intern M-fråga eller ens en intern svensk fråga. Elitklubbsväldet sträcker sig in i minstra vrå hos de partier som sitter vid makten.

  mirotanien

  10 mars, 2014 at 07:03

  • Svensson så rätt du har! Carl Bildt är globalisternas lilla springpojke. När det blir skifte i höst sätter sig Urban Ahlin i den sitsen. Han är redan inskolad. Undrar vad Gösta Bohman tänker? Han kändes i alla fall lite höger och konservativ. Och på den tiden hade inte eliten tagit strupgrepp på Sverige. Så vi kunde ha vår lilla folkhemsdemokrati. Det fick man växa upp i. Det var skönt. Men nu! Inget spelar något roll längre. Dårarna är så fräcka – men räddningen är sanningen om vad som sker. Endast sanningen och dagsljus kan få trollen att spricka.

   Sverige förlorade också sin oskuld när kuppen med avregleringen av valutan skedde i slutet på 80-talet. När bankerna kastade pengar efter folk. När företag fick belåna hur mycket som helst. Det var meningen. Sen kom skrällen och vi fick 90 000 konkurser. Folk led och lider än. Det var också meningen. Se Novemberrevolutionen och lär er vilka som sänkte Sverige på order från Goldman Sachs & Co. Det var ingen revolution. Det var en kupp! Fråga Erik Åsbrink! 😛

   Helena Palena

   10 mars, 2014 at 12:46

 2. Det finns bara två namn hos moderaterna, nya som gamla, nämligen Reinfeldt och Bildt. Detta tycker jag är problematiskt. Reinfeldt hatar svenskar och Bildt hatar ryssar. Känner dessutom största olust inför att rösta på ett parti som kan sätta Bieler och Wigh på valbar plats. Är det ”Bigh”-effekten som syns i United Minds senaste opinionsundersökning?

  observator

  10 mars, 2014 at 08:21

 3. kebban

  10 mars, 2014 at 14:40


Kommentarer inaktiverade.