Gotiska Klubben

Mullvadarna på Möllevången

MALMÖ Idag, innan klockan 1200 avgörs om de anhållna nationalisterna ska häktas eller släppas på fri fot. ”Vi har uppgifter som spretar åt alla möjliga håll just nu, säger kammaråklagare Neela Frisell” till Sydsvenska Dagbladet.

Det låter som en bra sammanfattning av läget.

I går fick vittnesmålet från Svenskarnas Parti stöd av ett uttalande från Polisen i KvP, dvs att det var ”feministerna” som startat bråket. Och i går kväll tvivlade Leif GW Persson på att det var en ”naziattack” trots att hans kollega för säkerhets skull upprepade ordet nazi två gånger. 🙂 Även Researchgruppen har sammanställt vittnesmål från händelsen, och de hävdar motsatsen, dvs att det var ”nazisterna” som angrep.

Vem jag tror på? Ingen alls. Däremot tror jag att det finns mullvadar i båda lägren som vet exakt vad den andra gruppen ska göra vid ett visst tillfälle. Precis som i Kärrtorp.

Källor: Flashback, Motgift, Motkraft, Realisten, Fria Tider, Twitter, Säpo, Johan Lundbergs sjukjournaler, Svenskarnas Parti, Researchgruppen, Gudmundsson, Kim Fredriksson, Petter Larsson, Aftonhoran, The Pink Swastika…et cetera.

Uppdatering:

Written by gotiskaklubben

12 mars, 2014 den 07:29

Publicerat i Gotiska Klubben

23 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja du Goten, det är väl inte ett särskilt hett tips. Så har det ju alltid varit, att polisen har infiltratörer i alla politiska och brottsliga grupperingar som de behöver ha särskild koll på. Mycket av det ”grisiga” blir aldrig ordentligt utrett därför att dessa infiltratörer måste skyddas.

  Polisprofessorn är ju en kul kille, som nästan alltid träffar rätt. Inte beroende på att han oftast uttrycker sig försiktigt, utan för att han vet mycket mer än han säger 🙂

  Skit finns överallt, men också bra folk som har en inre moralisk kompass och därmed undviker ideologisk grundstötning. Det är dom vi får hoppas på och de finns där man minst anar …

  De största skurkarna i detta drama är ju trots allt kulturmarxisterna i PK-media som hetsar fram split bland vanliga hyggliga människor i tron att de fostrar goda medborgare.

  Lasse Wilhelmson

  12 mars, 2014 at 08:48

 2. Nån som såg den där naturfilmen på SVT om en massa gnagare och deras gryt? Var ju helfestlig, hittar den inte nu. Mullvadar har tydligen likheter med sälar i hur de tar sig fram, de har liknande kroppstyp. Mullvadar ”simmar” liksom genom sina gångar. Och anledningen till att de gräver en massa gångar tror de kan vara för att de blir som ett fångstverktyg för daggmaskar, mullisarna känner av vibrationerna när en daggmask faller genom taken och ned på golvet i en mullvadsgång, och då springer den dit. Och sen har de stora daggmasklager där de lägger bedövade maskar för senare konsumtion. Trevlig film, nåt engelskt tror jag. Såg på Kunskapskanalen tror jag.

  Jaja, en riktig soppa det här. Jag hoppas att media skärper till sig och försöker förmedla en något rättvisande bild, de är ju som yra höns. Propagandan från vänsterhåll är ju massiv, svårt stå emot sånt.
  De lyckades få mig avstängd från Twitter också. 😦 Uselt att man blir avstängd automatiskt bara för att en massa kommunister som vill bli av med en samordnar nån slags anmälningskampanj eller vad de gör….

  kebban

  12 mars, 2014 at 10:23

 3. Det här Malmöbråket är bara ännu ett exempel på ”tredagarsjournalistik”: en händelse provoceras fram, sedan haussas den upp i MSM och twitter och till det får vi framtvingade, stilenligt bekymrade uttalanden av politiker (= ”stoppa nazismen”). Och sist kommer internethögern och uppvisar Ett Indignerat Ansikte Inför detta riggade skådespel. Sedan, när cirka tre dagar gått, är allt som förut igen.

  Så du gör bra Goten i att stå neutral inför detta. Helst bör sådant här helt ignoreras. Det är bara desperata nervryckningar hos en elitklubb som håller på att tappa makten. Framprovocerade nyheter som ska visa att Nazismen Är På Frammarsch etc. För några år sedan kunde MSM komma undan med sådant här men nu synas deras bluff, igen och igen — som i Kärrtorp och här. Och deras kampanjer som ”OssAlla” och deras försök att angripa internethögern lagstiftningsvägen går uselt.

  Summa summarum, elitklubben tappar idag makten och man bör inte spela med i deras alltmer desperata aktioner för att behålla den.

  mirotanien

  12 mars, 2014 at 10:29

  • Nu blir det krigsrubriker?

   gotiskaklubben

   12 mars, 2014 at 10:39

   • Nej, det är ju helt väntat och säger i princip inget. Det är obligatorisk häktning vid misstanke om sådana här grova brott, bara ”sannolika skäl” är uppfyllt, en inte särskilt hög bevisnivå. Att de begått gärningarna, knivskärningarna etc, verkar väl uppenbart, det intressanta blir ju att se om nödvärnsinvändningen står sig. Kanske har de överträtt nödvärnsexessen, jag ser väl det som möjligt, men det blir ju frågan om ett mildare straff iaf om fanns rätt till nödvärn. Får se vad som händer, om rätt fanns. Vänsterterroristerna har tydligen inte hävdat nödvärn gentemot motanmälningarna om misshandel? Det är ju lite intressant också, blev de inte angripna? Aja, får väl se.

    kebban

    12 mars, 2014 at 10:57

 4. Leif GW Persson kanske tvekar till att fortsätta med veckans brott efter kollegans upprepande ” ordet nazi två gånger. ” brott är ju faktiskt något som inte finns förrän man undersökt saken osv….så varför vara PK-mässigt tendentiös? Jaa vad skall man svara på en sådan fråga?

  pappasvenpappasven

  12 mars, 2014 at 11:00

 5. AFA och liknande organisationer njuter av att ‘gömma’ sig under täckmantel, typ Nazist = Nationalsocialist och SD samt få enfaldiga vänsterjournalister att ‘gå på’ detta.

  Stig Palm

  12 mars, 2014 at 11:50

 6. Sverigedemokrater länkar till artikel som hyllar Expo:

  Man behöver ju inte tvivla på vilken sida det partiet tillhör. De bemödar sig inte ens om att ge sken av att de försöker upprätthålla nån slags rågång gentemot extremantisvenska grupperingar som Expo. Ett helt öppet samarbete mellan SD och Expo är nu nästa steg. SD kommer snart, efter valet kanske, att bjuda in Expo för att hålla föreläsningar om ”extremism” och hur man kan se tecken på ”nazism”, ”antisemitism” och annat hemskt i människors beteende, bara tidsfråga. Kom ihåg var ni hörde det först. 🙂

  kebban

  12 mars, 2014 at 11:53

  • SD har sedan länge samarbetat med Expo: man har följt deras påbud, rekommendationer etc, vem som är ”extremist” och bör uteslutas ur SD osv.

   mirotanien

   12 mars, 2014 at 12:30

   • Jo, så är det. Expo verkar avgöra vilka de anser som ”farliga”, sen ser de till att de försvinner. SD gör dem till viljes och tror att de ska få vara ifred sen. Det hela är ju rätt komiskt…. Man undrar hur formaliserat deras samarbete, nån form av informationsutbyte verkar ju ske.

    kebban

    12 mars, 2014 at 12:39

    • Vad har hänt med ditt Twitter-konto Kebban?

     occidentfaust

     12 mars, 2014 at 14:27

     • Hej hej! Jag har blivit avstängd, tackar som frågar. Kommunisttrollen brukar ägna sig åt att okynnesanmäla när de vill få tyst på en. Eller så har de en insider på Twitter som stänger ned obekväma konton när de känner för det, he he. Skulle inte förvåna. 🙂 Kontot startas nog upp igen inom några dar, misströsta inte. 😀

      kebban

      12 mars, 2014 at 14:50

  • Va less jag blir på SD och deras förfall, finns ju ingen stake eller legitimitet kvar i partiet längre 😦 Bieler, kräket Gudmundson och Expo – kontrajihadism par excellence, tror jag måste välta lite gravstenar på judiska kyrkogården i ren protest.

 7. http://www.expressen.se/kvallsposten/tre-begars-haktade-efter-nazistattacken/

  24-åringen är på sannolika skäl misstänkt för mordförsök och är nu häktad av tingsrätten.”

  ”Såsom utredningsläget ser ut nu anser tingsrätten att 27-åringen är på sannolika skäl misstänkt för mordförsök.”

  Utredningen räcker inte anser tingsrätten och 20-åringen ska omedelbart försättas på fri fot.

  gotiskaklubben

  12 mars, 2014 at 14:05

 8. Nazze som knivar/misshandlar icke-vit/marxistisk angripare i självförsvar: Mordförsök
  Icke-vit/marxistisk angripare som knivar/misshandlar nazze eller civilperson: Misshandel

  Nazzar och vita män i allmänhet får alltid den grövsta tänkbara rubriceringen för sina brott, icke-vita och marxister får alltid den lindrigast tänkbara rubriceringen på sina brott. Dessutom är ju nazze-paniken löjeväckande. Media-Sverige och politikerna verkar tro att nazzar är det enda problemet som finns i Sverige. Om vi blir av med alla våra 200 nazzar eller vad vi kan ha totalt, så löses alla problem direkt?

  Idioti.

  dubium

  12 mars, 2014 at 15:51

  • Det blir vi aldrig, eftersom ”nassar” liksom ”antisemiter” är nödvändiga för den judiska makten.

   Lasse Wilhelmson

   12 mars, 2014 at 17:15

 9. Förhoppningsvis har folk lärt sig nu att man inte ska bära kniv. Synnerhet inte i kombination med alkohol.

  Det spelar ingen roll vem som hade rätt här. ”nassarna” förlorade. Dålig uppmärksamhet, 3 killar bakom galler.

  ddd

  12 mars, 2014 at 21:29


Kommentarer inaktiverade.