Gotiska Klubben

Jon Brännström – den fascistiske läkaren som ville stoppa Åkesson

jon Brännström Källa: festivalrykten.se som tagit bort artikeln eller blivit hackade.

”David Winsnes: Refused-medlem vägrade släppa in Jimmie Åkesson på arbetsplats

Jimmie Åkesson stoppad av Jon Brännström
Tidigare i dag skulle Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson skulle göra ett besök på geriatriken på Norrlands universitetssjukhus i Umeå – men stoppades av en läkare. Den läkaren visar sig nu vara Jon Brännström, bland annat gitarrist i Refused. På sitt privata Facebookkonto skriver Brännström bland annat följande:

”Jag ställde mig mitt i korridoren när han kom in på avdelningen, förklarade att han inte är välkommen här och att min bedömning är att hans närvaro äventyrar vårdkvaliteten (vilket är helt sant, då större delen av personalstyrkan har varit tydligt påverkade av detta idag). Min chef bad mig flytta på mig, vilket jag inte gjorde. Jimmie och hans entourage sa ingenting. Det blev tryckt stämning. Jag upprepade budskapet. De smet förbi vid sidan om mig och lämnade snart avdelningen via bakdörren. De som protesterade utanför blev hotade av Säpo. Sjukt vekt av landstinget att välkomna honom och att inte informera oss i personalen om besöket förrän samma dag.”

Jon Brännströms privata Faceboookkonto

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2OmdxccQsu4J:www.festivalrykten.se/refused-medlem-vagrade-slappa-in-jimmie-akesson-pa-arbetsplats/+&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fhY0C1OVCuIJ:https://www.flashback.org/sok/facebook%3Ft%3D2336036+&cd=3&hl=sv&ct=clnk&gl=se

https://www.facebook.com/blaizini

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/akesson

http://norran.se/2014/03/vasterbotten/akessons-besok-stoppades/

Läkaren Jon Brännström är alltså även medlem i undergångsbandet Refused.
Se nedan låt: Rather be dead 🙂

Written by gotiskaklubben

13 mars, 2014 den 13:20

Publicerat i Gotiska Klubben

25 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gitarristen i Refused?

  TheMinimizer

  13 mars, 2014 at 13:41

 2. ÄR det inte egentligen mot Hippokrates ed att blanda utövandet av medicin med politiska åsikter?
  Vad är nästa steg liksom, ska han bara ge vård till de med rätt politisk åskådning.

  Sverre svensson

  13 mars, 2014 at 16:25

  • Intressant det där med Hippokrates. Hittar du nåt bra citat, så finns vi här.

   gotiskaklubben

   13 mars, 2014 at 18:58

   • Nej beklagar misstog mig Hippokrates ed nämner inte detta område. Kanske sågs demokrati på ett mer självklart sätt i dåtidens Grekland.
    Rent medicinetiskt tycker jag dock idioten Jon är ute på rejält hal is.
    Medicin och politik är som olja och vatten de blandar sig dåligt.

    Sverre svensson

    14 mars, 2014 at 01:25

 3. Eftersom Jon är från Holmsund, så kan man ju undra om han även har medverkat till kackerlackscirkusen på Holmsunds Djurpark för en knapp vecka sedan och om allt i så fall var en planerad drive och inte några tillfälligheter. Det luktar pyrt om detta.

  Kristian Grönqvist

  13 mars, 2014 at 17:58

 4. gotiskaklubben

  13 mars, 2014 at 18:07

  • Det värsta med detta är ju att SD får fler röster i valet …

   Lasse Wilhelmson

   13 mars, 2014 at 18:54

   • Haha. 🙂

    gotiskaklubben

    13 mars, 2014 at 18:56

  • Kan inte Försäkringskassans generaldirektör Eliasson, som hade problem med kräkreflexen, söka vård hos Brännström. Han skulle ju då bli behandlad av en förstående läkare, vilket ju lär vara bra för en framgångsrik vård.

   observator

   13 mars, 2014 at 21:05

  • Han borde få en skriftlig varning om olämpligt agerande från sin arbetsgivare men ni ska att han får syndikalisternas pris för civilkurage i år. De brukar annars dela ut det till brevbärare som inte vill dela ut reklam för Nd – mao vägrar de att utföra de arbetsuppgifter som yrket kräver av dem OCH sådant kallas civilkurage i det här landet…………. =(

   Återigen ser jag att ordet fascist dyker upp? Nåja, det ordet har förlorat sin giltighet på samma sätt som ordet demokrati – det är urvattnat och tömt på allt innehåll. Enda roliga är att kommunist-veganen Jon Brännström förhoppningsvis blir bestört över att bli kallad fascist.

   Å andra sidan: svensk media kallade ju den kinesiska kommunistregimen för ”fascistisk” efter massakern på Himmelska fridens torg….. ;-P

   Mats O

   14 mars, 2014 at 10:01

 5. ”Think twice – thats my only advise”

  zeno

  13 mars, 2014 at 23:22

 6. Fantastiskt kul att ni kallar Refused för fascister och undergångsband baserat på låten Rather be Dead. Har ni eller kan ni läsa? Huruvida läkaren heter Jon och ingått i bandet är en annan historia. Pajaser.

  Johan

  13 mars, 2014 at 23:25

  • Jo, sXe och liknande populärkultur har gotiska klubben dålig koll på, överhuvudtaget är Goten kass på musik och dess fruktansvärda historia.
   I analysen av musik är Goten en människa som länge intresserat sig för rördragningar och försöker imponera på rörmokaren.
   Men han har många andra bra sidor!

   Vickan eremita

   14 mars, 2014 at 22:39

 7. En pajasläkare nekar en pajaspolitiker tillträde till geriatriken. Läkaren hänvisar till patientsäkerheten och avvisar sionisten Åkesson. Gott så.

  Hade Åkesson varit ett salt i samtiden hade jag blivit förbannad, men vad fan har en ynkrygg som Jimpa att göra på sjukhuset? Skrämma upp gamlingar och få hjärntvättade sjuksyrror att må dåligt.

  Åkesson har fått mandat av svenska folket för att minska invandringen, och det duger han kanske till. men de större frågorna är lika främmande för SD som frågan om svensk etnicitet. Jag vill se en gapig nationalist i riksdagens talarstol, jag vill se de verbala örfilarna fladdra som fladdermusvingar mot de politiska fnask som horat obehindrat i riksdagen sen år tillbaka. Kritik mot usurkratin, kritik mot det internationella finanskapitalet, kritik mot den lismande underdånigheten mot stormakterna, kritik mot massmedialt sionistvälde, kritik mot den sinnessjuka teoribildning som skuldbelägger vita människor, kritik mot den inkompetens och den flathet som kännetecknar fnasken som lever och verkar i riksdagshuset. Och framförallt en deklaration som tydligt framhåller att Sverige är svenskarnas land, inte något mångkulturellt försöksområde för liberalmarxister.

  Inget av detta kommer vi att få se från SD’s håll, bara en vilja att bli accepterade, att passa in i ett perverterat system.

  Jag skiter i att Åkesson blir nekad tillträde av en läkare som är lika feg och sjuk i sin åskådning som Åkesson själv är. Dom kan dra åt helvete båda två.

  • Jo Heidegger, de är ”vänster” och ”höger” i samma ”system”. Det lär finnas en ideologi som inrymmer detta, som makteliten använder i sitt jobb med NWO 🙂

   Men visst längtar vi efter att få höra din drapa från en tribun som når folkhemmen. Men frågan är om det någonsin kommer att kunna bli i den liberala demokratins riksdag?

   Det jag gillar med CH irl, är att han inte lät Hanna bli en Esther.

   http://www.deliberation.info/purim-talmudic-thinking/

   Lasse Wilhelmson

   14 mars, 2014 at 09:13

   • Ja det ser mörkt ut för oppositionen Lasse, och andas man något litet om sionism som företrädare för SD så kommer SD’s överförmyndare Expo och gastar om ”antisemitiska konspirationsteorier”, och sen har den välmenande blåsippan rivits upp med rötter och kastats på komposthögen 🙂

    Jag hoppas och tror vi kommer få uppleva sanningssägare i riksdagens talarstol framöver. Med nuvarande samhällsutveckling så kommer SvP att komma in så småningom, och då kan det bli åka av i kammaren. För en radikal som jag så finns inget alternativ kvar förutom SvP. Även om jag inte är överens med alla punkter i partiprogrammet så är valet ändå smärtfritt.

    Men vi får se, som nationalist är jag van med bakslag för den svenska nationalismen.

 8. Exponerat: Här är läkaren Jon Brännström som stoppade Åkesson och fick reprimand av landstinget – UPPDATERAD

  Umeåläkaren Jon Brännström blockerade vägen för Jimmie Åkesson och förklarade att han inte kunde besöka vårdavdelningen med hänvisning till patientsäkerheten. Agerandet får nu kraftig kritik av Västerbottens läns landsting.

  Read more: http://www.exponerat.info/lakaren-som-forsokte-stoppa-akesson-far-reprimand-av-landstinget/#ixzz2vvXI9ksl

  http://www.exponerat.info/lakaren-som-forsokte-stoppa-akesson-far-reprimand-av-landstinget/

  gotiskaklubben

  14 mars, 2014 at 10:18


Kommentarer inaktiverade.