Gotiska Klubben

Två olika bilder av samma slags utanförskap i Stockholm

En SDUare som inte tillåts komma in på en skola i Stockholm. En artikel i SvD om ”rasifiering”. På något sätt hör dessa två bilder ihop.

 

Klicka för större text

Written by gotiskaklubben

26 mars, 2014 den 08:06

Publicerat i Gotiska Klubben

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Intensiva tider. I medias verklighet.

  Samtidigt lever 99% av Sveriges medborgare som vanligt — kuvade, visst, rädda, ja, men i mångt och mycket opåverkade av ”media reality”.

  mirotanien

  26 mars, 2014 at 09:01

  • femöringen har trillat ner hos många nu när man scannar lite vad folk tycker om saker och ting. gemensamt hos de flesta är att inte direkt annonserar om det utan det kommer på valdagen vilket är steg ett. steg två är att folk reser sig. känner gott om sossar och kommunister av den gamla stammen och de är inte pk, SD är inte räddningen utan de vanliga svenskar i alla politiska riktningar som kommer att lessna på dagens politik

   robban

   26 mars, 2014 at 11:42

   • ”SD är inte räddningen”. Så har jag också tänkt och var övertygad om att invandringen skulle nedbringas radikalt inför 2014 års val, då partierna skulle vara tvingade av ekonomiska och politiska skäl att avsluta massinvandringen. Så skedde inte. Varför?
    Jo, 7-klövern hade i striden mot SD grävt ner sig så till den grad i skyttegravarna att de inte kunde komma upp. Åkesson hade utmålats som Hin Håle och hur skulle det nu se ut om mångkulturens mässande prästerskap plötsligt skulle säga att Djävulen hade rätt och Gud fel. Det gick inte. De 7 partiledarna har surrat sig vid masten på m/s Multikulti och har inget annat val än att gå under tillsammans på det stormande mångkulturella havet.
    SD är inte räddningen och det kan till och med så att SD förhindrar att massinvandringen avslutas. Paradoxalt nog är kanske den bästa lösningen att SD gör en ”Ny demokrati” och tackar för sig. När Bert och Ian lämnat scenen blev ju de andra partierna fria att genomföra den nydemokratiska politiken.

    Jern&Betong

    26 mars, 2014 at 17:46

    • Invandringen kommer inte stoppas. Dags att inse fakta. Point of no return har sedan länge passerats.

     Sten

     26 mars, 2014 at 20:15

 2. Jag undrar varför han ens bosatt sig i Sverige om vita rum ”förvrängt” hans självbild?

  Svea

  26 mars, 2014 at 18:28

  • Tänk om kineser i Kina skulle börja behöva be om ursäkt över sin kinesiskhetsnorm, för att undvika epitet som rasism, och strukturellt rasistism? Just i Kina?…

   – ”Vi ber om ursäkt att vi råkar vara så många kineser just här i Kina. Vi ber om ursäkt över vår kinesiskhetsnorm, som tenderar att vara så frekvent förekommande och dominerande för oss här. Vi ber om ursäkt över att vi har lättast att känna oss som hemma, just med kineser…. Just här i Kina”….

   (!)

   Bergfast

   27 mars, 2014 at 06:47

   • …”rasistism”…(?! fniss, skratt!), ( = rasism förstås!!)

    Bergfast

    27 mars, 2014 at 08:58

    • Jag tror helt enkelt att det är utlänningar som nappar på något de kan göra stålars på eller bli kända för.

     Svea

     27 mars, 2014 at 11:44

 3. Det är något fel på Sverige, svarta människor mår extremt dåligt här.
  Detta faktum uppmärksammas i en ny film http://www.svt.se/dokumentarfilm/raskortet
  samtidigt avslutas nu en livaktig kampanj som bla. afrosvenskarna står bakom:
  http://fightracismnow.org/sverige/#section-3

  Förortskärring

  27 mars, 2014 at 18:33


Kommentarer inaktiverade.