Gotiska Klubben

Nigel Farage: I repeat the charge: the EU has blood on its hands

Två händelser som svensk extremmedia valt bort att rapportera om: Farage tar avstånd från EUs hållning mot Ryssland; Högra Sektorn försökte storma parlamentet i Kiev i går kväll.

Ögonvittne: ”Jag hoppas också att jag överlever det här, vill ju gammal nog att skriva mina memoarer.” Mikael Skillt i Flashback

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/449282302368292864

Written by gotiskaklubben

28 mars, 2014 den 05:54

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Goten – det är inte snällt att mobba Carl Bildt. Och allt är möjligt. Läste precis i Dagens Industri att en rysk militär invasion av Ukraina är nära förestående – samtidigt hade under morgonen börsen i Stockholm upp en halv procent. Vad skall vi lita på om vi inte kan lita på vår fria demokratiska press?

  observator

  28 mars, 2014 at 09:56

 2. De liberala krafterna i Ukraina har en stark finansiär i George Soros som tidigt ville omgestalta det forna Sovietunionen. En intressant dokumentär om bakgrunden: http://www.youtube.com/watch?v=ncdisau7rBs

  Förortskärring

  28 mars, 2014 at 14:17

 3. Om man kan läsa denna artikel (http://www.zeit.de/politik/2014-03/schmidt-krim-putin) , så kan man lätt få intrycket att den tidigare västtyske förbundskanslern Helmut Schmidt tycker ungefär som Nigel Farage. Det verkar som om det är möjligt att i väst inta en rimlig ståndpunkt i frågan om man inte har någon ”position” att förlora. Är det detta förhållande som styr Carl Bildts ståndpunkt? Och vem är Bildts sponsorer?

  observator

  29 mars, 2014 at 08:37

 4. I denna artikel (http://www.nzz.ch/aktuell/international/auslandnachrichten/wie-man-einen-krieg-ausloest-1.18273018) får man reda på att det på youtube (http://www.youtube.com/watch?v=rxxyWkQMpBw) cirkulerar en upptagning av ett samtal mellan Natolandet turkiets utrikesminister, en statssekreterare och två militära storheter om hur man skall provocera fram ett krig mot Syrien. Får man väl igång det så skulle Nato vara tvunget att ingripa på Turkiets sida. Bildt är väl en nära vän till Turkiet. Och har någon sett något i svenska tidningar om detta.

  observator

  29 mars, 2014 at 13:55


Kommentarer inaktiverade.