Gotiska Klubben

Thommy Berggren: ”Vad är det för jävla Socialdemokrater?”

I ett land där få offentliga personer törs kritisera makten är Tommy Berggren uppfriskande att höra. Ref: GK

Written by gotiskaklubben

29 mars, 2014 den 07:20

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. TB reagerar sunt och med högtstående moral på de missförhållanden han sett men
  det finns enormt mycket mer…

  Sofia

  29 mars, 2014 at 08:02

  • Det finns sannerligen mycket mer men för oss svältfödda svenskar och svenskor är det förstås underbart med en smula barkbröd som vi är sedvanligt tacksamma för.

   Markus Andersson

   29 mars, 2014 at 14:12

 2. I-världen ÄR ett Dårhus, sprängfullt av vid Penningen hypnotiserade Hysteriker, styrt av Idioter, dvs. obotligt sinnessjuka Psykopater! Sk. Social Kompetens är Psykopaternas främsta, rent djävulska styrmedel, då de därmed reser rädslofyllda murar mellan Dårhusets hypnotiserade ”Patienter” – enär ingen då vet vem nästan är, vad nästan tycker, tror, känner, bakom masken av egen spegelbild – som Gud.

  Tommy Berggren är det i Dårhuset mest förbjudna – han är i allt sig själv, rak, modig, stark, han river alla murar mellan sig och sin nästa – och frigör därmed nästan … och FRISK luft drar därmed genom unkna gemak – var än han befinner sig!

  ”Säg som ni har det, pôjkar å jänter, sa fôl.k vet var dôm har er”, löd förr de friska uppfostransorden!
  Nu smyger inom Dårhuset de socialt kompetenta, skygga för varandra.

  Tommy Berggren är en av de ytterst få kvarvarande, utrotningshotade, friska mänskorna inom Dårhuset I-världen! Giv Honom alla kommande Nobelpris för sin efterföljansvärda FÖREBILDLIGA Uppenbarelse!

  Sven-Erik Forslin

  29 mars, 2014 at 08:38

 3. Jag kan hålla med Thommy Berggren i hans fråga: ”Vad är det för jävla socialdemokrater?”. Men när han kommer dragandes med multikulturens banerförare så får han inget stöd av mig.

  Under Erlander var fokus på Sverige och man byggde upp ett väl fungerande land men när Palme tog över var Sverige plötsligt för litet och man skulle visa och rädda hela världen. Där är startpunkten till det moras vi ser idag.

  Men jag måste medge att har också har rätt beträffande direktörerna och utförsäljningen av svenska företag. Det är bara en handfull av överbetalda svenska direktörer som skulle klara sig i den utländska konkurrensen.

  Argus

  29 mars, 2014 at 11:55

 4. ”I ett land där få offentliga personer törs kritisera makten är Tommy Berggren uppfriskande att höra”

  det är välan som så gotis att ”av barn och dårar får man höra sanningen” och du som är konfirmerad vet naturligtvis att mästaren själv uppmanade sina följeslagare att vara såsom barn på det att himmelriket skulle stå öppet för dem.
  narren var ytterligare en som kunde säga det som ingen annan kunde
  Voltaire var det välan som uttryckte saken som så att om man ville veta vem som hade makten så var det bara att ta reda på vem som icke fick kritiseras…
  men som sagt – dåren, barnet och hovnarren är undantagna
  dårar ere inte möcke å göra nå åt – barnen indoktrineras så gott det går på dagis och i skola(vilket kan avläsas i svinmedias dagsaktuella rubriker när SDare vill komma och prata politik med de små liven) – hovnarren ges en ministerpost i regeringen…

  zeno

  29 mars, 2014 at 12:03

  • modigt ändå av anna hedenmo att bjuda in Berggren som ju intar en central roll i stefan jarls ”godheten” som ju svt placerat i giftskåpet – håll tillgodo alla ni licensbetalare därute

   zeno

   29 mars, 2014 at 12:08

  • Goten är inte konfirmerad.

   gotiskaklubben

   29 mars, 2014 at 12:20

   • e inte försent än vettu – men kanske är mer aktuellt med konvertering?

    zeno

    29 mars, 2014 at 12:30


Kommentarer inaktiverade.