Gotiska Klubben

Gudrun Schyman gör allt rätt just nu – FI har 2,3%

Sekten FI och sektledare Gudrun
Gudrun Schymans homepartyn är geniala. Mysiga. Roliga. Nära. De är både borgerliga och anarkistiska samtidigt. FI har nu blivit så stora att Gudrun nu måste använda sig av kaféer och teatrar för att få plats för alla intresserade.

Någon jämförde Schymans homepartyn med Hitlers tal i ölhallarna. 🙂 Fast ännu bättre är kanske att jämföra med med den amerikanska teapartyrörelsen. De som tror att Gudrun är en politisk amatör har misstagit sig. Att hon dessutom ”är det den övre medelklassen vill vara” gagnar henne än mer.

I ett etablissemang som är på väg att gå sönder kommer charlataner som Schyman, som spelar på antietablissemangskänslor, att nå stora framgångar. Till och med delar av den elit som hon angriper, lyckas hon charma. Samtidigt blir det svårt för V, MP och S, varifrån hennes väljare kommer, att söka öppen strid med henne. Detta faktum kommer att kittla medierna att skriva om henne. Resultatet blir att Feministiskt Initiativ mkt väl kan komma in i Sveriges riksdag 2014 och göra det vansinniga Sverige ännu litet mer vansinnigt.

http://www.dn.se/valet-2014/har-utmanar-schyman-det-politiska-etablissemanget/

http://www.svt.se/nyheter/val2014/rekordokning-for-fi

Written by gotiskaklubben

30 april, 2014 den 09:20

Publicerat i Gotiska Klubben

12 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Visst, allt kan hända. Och Schyman kan prata, hon är effektiv som ”känslosträngs-spelande” politiker.

  FI tar röster från V, MP, möjligen S. En del borgare lockas kanske också. Men FI snor inte SD-väljare i någon markant utsträckning.

  mirotanien

  30 april, 2014 at 09:29

  • Jaså.

   Nov-13 SD 8,5% F! 0,3%

   Apr-14 SD 7,6% F! 2,3%

   rksmrgs

   30 april, 2014 at 09:50

   • Detta får mig att tänka på Mark Twain: ”Det finns tre sorters lögn: lögn, förbannad lögn och statistik.”. Själv tror jag att SD:s nedgång i opinionsundersökningar kan förklaras med Mattsson-effekten.

    När Expressen jagade/hängde ut folk som uttalat sig positivt om SD (via Disqus-intjacket) ledde det till att folk blev försiktiga med vad de tycker i en sådan kontroversiell fråga. Därav SD:s nedgång eller stagnation i opinonsundersökningar. Det är min teori. Mörkertalet för SD har ökat på grund av stark så kallad Bradleyeffekt (att ej vilja uppge att man stödjer ett kontroversiellt parti).

    FI och SD har diametralt motsatta väljargrupper. Men du kanske vet mer. Vilka frågor anser du att f.d SD-sympatisörer finner företrädda i FI?

    mirotanien

    30 april, 2014 at 11:19

    • Schyman 2,3% av svenskarna 0% av goterna

     Hincha

     30 april, 2014 at 16:45

     • Got? 🙂

      gotiskaklubben

      30 april, 2014 at 19:53

      • Västergötland, Bohuslän…lite Skåne, mer än 400 år

       Hincha

       30 april, 2014 at 23:04

    • Folk vågar inte rösta på SD av samma anledning. Att rösta på SD är ju förbjudet i Sverige. Svensken är skrämd till passivitet i valet och väljer sossarna eller soffan. Det blir enklast så.

     Sten

     30 april, 2014 at 19:41

 2. Tror inte för ett ögonblick att f! kan ha 2,3%, istället är det nog SvP som ökar men det vågar man inte säga. Vad som talar för att det är så är SD:s utveckling där SD minskat med ungefär motsvarande under senare tid. Att dess förlorade röster skulle gå till F! eller 7-klövern håller jag ör osannolikt

  kungfy

  30 april, 2014 at 10:39

 3. Man ska nog ändå komma ihåg att Schyman främst är en (fanatiskt troende?), kommunist och socialist och är själv ohjälpligt och förblindat övertygad om sina teser och teoriers förträffliga förträfflighet….

  Hennes ideologi blir ändå i praktiken, i verkligheten och förlängningen ändå såsom i filmen Thelma och Louise…

  Gudrun Schyman samlar – de galna och de maktsuktande skarorna av frustrerade kvinnor – , till sin – ism, för att, precis som Thelma och Louise i filmen, slutligen desperat, vansinnigt och ohejdbart, flyga hysteriskt rakt ut i – tomma luften -, och mot en söker (existentiell) – död – , och då inte enbart för sig själva och för deras då hatiska, fanatiska, förvirrade, bedrägliga, förföriska och förvirrande – ism, utan i förlängningen också för hela samhällen som väljer att anamma den…

  Detta därför att den i realiteten är motståndare till naturen själv.

  Bergfast

  30 april, 2014 at 10:56

 4. Jag drömde en natt om hur en bindgalen Gudrun Schyman stod i nerkissade trosor på Norra Bantorget och brände upp migrationsverkets fikapott. Berusad på lådvinet Foot of Africa eldade hon på de revanschistiska pissruskorna som slutit upp till sammankomsten och exalterat lyssnade till hennes slagord och åsåg den förnumstiga demonstrationen.
  Och bara ett kvarter därifrån låg samtidigt ett urbant metrosexuellt gubbrussin på en brits inne i en sån där thailändsk avrunkningsdepå, för lite avkopplande rehabilitering. Med rytmiska rörelser, som väl harmoniserade med Reinfeldts arbetslinje, fick han det lilla huvudet polerat av en van thailändsk bondflickemun – och vid klimax sprack en hemorrojd av vällust på den liberala och moderna geronten.

  Det är väl ungefär där vi är idag – apropå det där med att ett vansinnigt Sverige blir lite ännu mer vansinnigt. :/

  Hugsvala

  30 april, 2014 at 16:44

 5. Dokumentär om Sveriges politiska framtid. Etablissemangets erkännande – det är bara Nationella som tror på framtiden; som har visioner!
  http://www.svtplay.se/dokument-inifran

  Förortskärring

  30 april, 2014 at 23:31

 6. eller om det ”bara” är svinmedia som gör allting rätt – själv är jag så gammel så jag minns när aftonhoran skapade nazist-hotet mot Alexandra pascalido

  här en bra YOUTUBE-FILM SOM VISAR HUR SVINMEDIA MANIPULERAR

  zeno

  1 maj, 2014 at 12:10


Kommentarer inaktiverade.