Gotiska Klubben

Uppdrag Begravning: ”Nio kvinnor i Ung Vänster stödjer öppet RF och AFA”

Tekja Alsbjer, Ung Vänster
Uppdrag Granskning igår var hur bra som helst, och tyvärr, även hur dåligt som helst. Det skildrade proffsigt vänstervåldet och programmet var fyllt av trovärdig fakta, bland annat: ”95 procent av våldet är vänstervåld”.

Vad missade UG?  Jo, man missade att bakom våldsverkarna i RF och AFA har det alltid funnits och finns ett antal journalister som med hjälp av ett antal tekniker stöder våldsverkarna direkt eller indirekt. En av dessa tekniker heter på fackspråk ”Begravning”. Man tiger helt enkelt ihjäl en nyhet av stort värde.

I går tegs en nyhet av stort värde ihjäl i svensk media, ett öppet brev i Nyheter 24 från nio våldsbenägna kvinnor i Ung Vänster. Expressen hade en liten artikel men i övrigt teg vänsterjournalisterna om Vänsterns alltmer uppenbara dilemma: våldet genomsyrar hela vänsterns ideologi.

”Jonas Sjöstedt har svikit oss som behöver AFA och RF för att känna oss trygga. De som går emellan och försvarar oss är kamrater från Antifascistisk Aktion och Revolutionära Fronten”

Tekla Alsbjer, f.d. ordförande Ung Vänster Örebro
Emilia Nilsson, f.d. klubbstyrelseledamot Ung Vänster Örebro
Jennifer Caztis, f.d. klubbstyrelseledamot Ung Vänster Örebro
Otilia Joao, distriktsstyrelseledamot Ung Vänster Uppsala
Alva Mjöbäck, distriktsstyrelseledamot Ung Vänster Uppsala
Agnes Öberg, distriktsstyrelseledamot Ung Vänster Uppsala
Fanny Wallin, distriktstyrelseledamot Ung Vänster Västmanland
Olivia Molund, distriktsstyrelseledamot Ung Vänster Västmanland
Denize Mathisson, distriktsstyrelseledamot Ung Vänster Blekinge

Written by gotiskaklubben

8 maj, 2014 den 06:25

Publicerat i Gotiska Klubben

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Var skulle man kunna föreställa sig att alla dessa – engagerade – , – kämpande – och också – hängivet övertygade – flickor och unga kvinnor befinner sig, om ca 5- 10 år tro?….

    Förhoppningsvis har de då dels en – äkta – make samt också de då givetvis 3, 4, 5, 6 eller 7, eller fler, egna små gulliga, söta, friska, glada, gosiga och mysiga små barn att bry sig om, som då kommer att vara det viktigaste och det mest värdefulla för dem själva som mödrar, samt då också betyda allt för deras egen glädje, självuppfyllelse, mål och mening i tillvaron….(!)

    Bergfast

    8 maj, 2014 at 08:49


Kommentarer inaktiverade.