Gotiska Klubben

Därför älskar vi alla Gudrun Schyman

Vill ni läsa en förnuftig analys om Feministiskt Initiativ läs Per Gudmundson. Jag håller bara delvis med honom, och samtidigt tror jag inte att förnuftsargument biter på den urtrevliga marxisten och känslomänniskan Gudrun Schyman.

Låt oss tala rikssvenska: De bortskämda kärringarna i den svenska medelklassen är på väg att fördärva i stort sätt alla institutioner och arbetsplatser som finns. Deras babbel och deras klyschor hörs överallt. Men detta räcker inte för dom. Nu vill dom, precis som bögmaffian, även hyllas och gullas och upphöjas, precis på samma sätt som Maslows behovstrappa redogör för, vilket är helt normalt i en framgångsrik människas eller en grupps utveckling.

Allt detta vet Gudrun Schyman. Hon vet också att Vänstern är allt för vänster och argsint, hon vet att Jonas Sjöstedt är alltför lugn och manlig för att få dessa hysteriska medelklasstanter att tillräckligt kunna njuta av sin egen okunniga förträfflighet. Schyman är dessutom en minst lika begåvad politiker och retoriker som Carl Bildt och Olof Palme.

Jag stannar här så länge. Se dessa två korta filmer. En handlar om ”kunskap” 🙂 och en (jag skojar inte) visar hur supermysiga och kramgoa tjejerna i Feministiskt Initiativ faktiskt kan vara.

Och kom nu inte och säg att Feministiskt Initiativ är en katastrof för Sverige. Katastrofen sitter redan i Riksdagen och Feministisk Initiativ kan, via Gudruns svada, bara ännu tydligare tydliggöra den förvirrade agendan hos en grupp sinnessjuka galningar som redan har betydande makt i det svenska samhället.

Att Schyman finansieras av samma gäng som finansierar Femen och Pussy Riot tar jag för givet. Att Schyman kommer undvika att torgföra sin forna inställning till Israel tar jag också för givet. Fast man vet aldrig. Människan kan alltid vara en överraskning.

Puss & Kram, Gudrun! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Written by gotiskaklubben

9 maj, 2014 den 08:25

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tolerans och apati är en döende civilisations sista dygder. – Aristoteles

  Joakim

  9 maj, 2014 at 11:42

 2. Det är ju bara kolla på vad som tex hände med Assange för att förstå vad syftet med alla dessa queerteorier. Vilka marionetter som används för att lansera de här paranoida dimridåerna och skenmanövrarna och hur dessa nyttiga idioter ser ut är förstås ointressant för en fullt frisk människa. Ändå verkar folk känna ett nästan tvångsmässigt behov av att med blicken följa de här taskspelarna. I mina ögon tyder det på en långt gången och mycket stark kollektiv perversion.

  Markus Andersson

  9 maj, 2014 at 13:23

 3. Man kan tycka vad man vill om Gudrun Schyman, men nog är hon F! motsvarighet till Jimmie Åkesson.

  occidentfaust

  9 maj, 2014 at 16:19

 4. Usch, fy, fi!

  Bergfast

  9 maj, 2014 at 21:43

 5. gotiskaklubben

  10 maj, 2014 at 06:18

 6. Hur kan någon tycka att Gudrun är trevlig? Tidigare kunde hon debattera på ett naturligt sätt i ett normalt tonläge. Nu har hon skaffat sig ett överlägset ”maktideom” som låter som en parodi på en raljant ”överklasskärring” i en pilsnerfilm.

  GB

  10 maj, 2014 at 12:13

  • Bra skrivet om denna i mina ögon vidriga person.
   Bara jag hör hennes överlägsna röst kryper det kalla kårar i ryggen på mig.

   Heima

   10 maj, 2014 at 12:31

   • Tackar! 🙂

    gotiskaklubben

    10 maj, 2014 at 16:46


Kommentarer inaktiverade.