Gotiska Klubben

Jan Milld och Joakim Fredriksson om vidrigheterna i Odessa

jan milld2Det är som om summan av historiens alla vidrigheter legat nedfrysta i Ukraina och nu åter börjar tinas upp. Det som sker är både fattbart och ofattbart, men framför allt outhärdligt och fasansfullt.  I början när rysk media kallade Kiev-juntan för ”fascister” och ”nazister” log jag, ungefär som man ler när dessa epitet används av svensk media om regimkritiker. I dag ler jag inte längre. De våldsdåd som utförts i Odessa av Högra Sektorn kan aldrig nånsin förklaras eller försvaras med hjälp av allt elände som det forna Sovjet ställt till med i Ukraina. Många gånger när jag är förvirrad brukar jag läsa Jan Milld. Så även nu. Också Joakim Fredrikssons artikel är mkt läsvärd.

Dessa satans mördare Jan Milld
Massakern i Odessa Joakim Fredriksson

Written by gotiskaklubben

10 maj, 2014 den 07:20

Publicerat i Gotiska Klubben

17 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Läget bland de nationella i Sverige är liknande det som var bland marxister i 68-rörelsen. Då drev delar av rörelsen ut i ”avvikelser” som gjorde dem till nyttiga idioter åt dem de trodde sig bekämpa. Mest drivande i dessa avvikelser var naturligtvis infiltratörer. Jag tycker att åtminstone Jörgen Kronman borde kunna ta itu med detta kontraproduktiva beteende att stödja ”nationalister” i till exempel Ukraina, som gör gemensam sak med EU, Nato och den sionistiska maktelit som styr från baksätet. Och, vad med ”nationalister” som beter sig som Lenins bolsjeviker ….

  Lasse Wilhelmson

  10 maj, 2014 at 07:47

  • Bra jämförelse! Jag tänkte just jämföra SvPs valaffisch med typ KFML(r) – ordvalet ”Död” gav mig den obehagliga associationen. Jo SvP och Motgiftarna har en del att förklara här.

   gotiskaklubben

   10 maj, 2014 at 07:53

  • Jag har kommit fram till exakt samma slutsats som dig i den här frågan…då är vi två när går vi ut och demonstrerar 😉

   gandalfgra

   10 maj, 2014 at 19:54

 2. Träffsäker inledning: ”Det är som om summan av historiens alla vidrigheter legat nedfrysta i Ukraina och nu åter börjar tinas upp.”

  En annan influens är naturligtvis USA, med en gedigen våldstradition genom alla sina krig.
  I Ukraina konvergerar all världens ondska, som det nu ser ut.

  Jan Milld

  10 maj, 2014 at 15:42

  • Tack för vänligheten! 🙂

   gotiskaklubben

   10 maj, 2014 at 16:46

 3. Bilder av brutalitet och skräck. Det är ett lågintensivt krig som pågår. Som vanligt i krig så är det civilbefolkningen som drabbas hårdast. Alltid är det civila de kropparna som är flest när röken skingras.

  Så, ukrainarna har att välja på den hårda Putinistiska järnhälen eller det sionistiska väst med sin kulturmarxism, värdenihilism och perverterade slavräntor från den judiska bankmaffian.

  Skönt att jag inte är ukrainsk nationalist i dessa tider av svåra val. Pest eller kolera.

  Jag var positiv och hade förhoppningar när despoten i Kiev störtades, för mitt inre såg jag en nationalistisk rörelse som gjorde rent hus med korruptionen och lögnerna, en bris av rättrådighet. Tyvärr verkar det som att min naivitet grumlade blicken, samt att nationalisterna korrumperats av våldets berusning och viljan till makt.

  För mig finns bara en sorts nationalism – den är sanningsenlig, idealistisk och ägnar sig inte åt horeri eller dagtingande med moralen. Det handlar om att befria människorna från storfinansens krig, ränteslaveri och modernistiska perversioner. En utopi? Visst, och våldet är närvarande vad gäller nationalismen; detta materialistiska samhälle är så långt gånget att det aldrig kommer att avskaffas utan våld, detta är en axiom. Jag gillar inte döda, brända lik, men den som tror att någon som helst förändring kommer att ske utan blodsspillan är naiv. Tiden går och människornas makt minskar per minut, vilket rysligt elände.

  Förövrigt är det talande att den enda debatt av värde som pågår kring Ukraina sker på högerradikala websidor. Tack för det dissidenter, och internet.

  • Finns det någon representant, förening, innebandylag eller liknande plattform i sverige som aktivt arbetar för den nationalism du förespråkar?

   Och vad ska man rösta på i EU valet om man är nyfiket skeptisk?

   Vickan Eremita

   11 maj, 2014 at 00:35

   • Då ska du ska rösta på poeternas evinnerliga nationalistiska sammanslutning med chokladtopping och rättrådigt våffelrån i den bank-antistrukturella högerfickan. SvP alltså 🙂

    • Ok. Tack. Men är det riktigt riktigt att rösta på SvP i EU valet?

     Vickan Eremita

     11 maj, 2014 at 01:44

     • Jag vet inte om det är riktigt. Men jag kan inte med att rösta på någon av de 8 systrarna. Min röst på SvP är min lilla protest mot detta förljugna system.

      Gillar förövrigt dina underfundiga kommentarer Vickan. Du får mycket sagt mellan raderna, en gåva du har 🙂

 4. Janne Milld kan man känna sig trygg med. Fd busschaffis och fd sosse, som ser igenom hela skiten och tar ställning för Sverige och svenskarna utan att fladdra iväg i ideologiska illusioner och står med båda fötterna fast förankrade i de upproriska dalaböndernas mylla. Därutöver en folkbildare av mått.

  Lasse Wilhelmson

  11 maj, 2014 at 07:13

  • Jag kan bara hålla med..och ruggigt bra, klargörande och analyserande videor brukar han göra. Ingen kan faktiskt sätta PK så på pottan som han kan..! Han skjuter dem i sank med bredsida efter bredsida med argument som han bevisar gång efter annan inte håller.

   gandalfgra

   11 maj, 2014 at 07:47

   • Ska bli spännande att läsa hur Jan Milld, Patrik Ehn och andra resonerar inför EP-valet.

    gotiskaklubben

    11 maj, 2014 at 07:55

    • För EU-skeptiker/motståndare verkar det finnas två huvudsakliga linjer att resonera efter.

     Den ena säger säger att du inte skall deltaga i spektaklet genom att rösta. Detta resonemang understöds livligt av EU-kramarna (bl. a. genom att ständigt ifrågasätta varför EU-skeptiker ställer upp i valet) och bidrar till att sätta fler upplösare av nationalstaten i europaparlamentet. Vem vill ha fler folkpartister i europaparlamentet?

     Den andra linjen är att deltaga i spektaklet. Rösta på ett parti, som är motståndare till EU och som har en möjlighet att ta mandat! Även om det enda du har gemensamt med det partiet är EU-motståndet. Jag har full förståelse för att man kan känna motstånd mot att rösta på flera av de kandidater SD har på sin valsedel men man får väl se det hela som en handling, där ändamålet helgar medlen. Det hade ju känts smakligare att rösta på UKIP!

     Observator

     11 maj, 2014 at 08:38

     • Haha det sista du säger är en sanning jag kan skriva under på ;)..att jämföra Sverigedemokraternas bidrag med Nigel Farrage är som att jämföra en Trabant med en Rolls Royce eller en varmkorv med kalvfilé Oscar ..det kommer nog inte att bli många minnesvärda talarstunder från SD´s EU-parlamentariker om de nu får några det återstår ju att se.

      gandalfgra

      11 maj, 2014 at 10:05

  • Och här är lite OT om Goten ursäktar. Det är en intervju med en gammal gubbe som tror att han begripit ett och annat på ålderns höst. Lite långt kanske, men den som vill lära sig nå´t får anstränga sig lite:)

   http://lassewilhelmson.wordpress.com/2014/05/08/jewish-identity-politics-the-hidden-history-of-bolshevism-and-zionism-brandon-marinez-talk-with-lasse-wilhelmson/

   Lasse Wilhelmson

   11 maj, 2014 at 10:33

 5. Tror tyvärr detta bara är början på en långvarig etnisk konflikt med övergrepp både från väst- och ryssvänliga sidan.

  occidentfaust

  11 maj, 2014 at 21:31


Kommentarer inaktiverade.