Gotiska Klubben

The Odessa Massacre – What REALLY Happened

Det förefaller alltmer sannolikt att ”nationalisterna” i Kiev kan sättas inom citationstecken och att ”betalda drängar” och ”nyttiga idioter” är ett mer passande epitet. Det mest skrämmande i denna video är de unga, naiva och glatt leende flickorna som preparerar molotovcocktails för att mörda sina egna landsmän. Jag gissar att de krafter inom SvP som stött mörkermännen i Kiev har stora intellektuella problem just nu, problem som kommer att öka för varje dag man inte tar avstånd från denna bestialiska inplantering av ett inbördeskrig i Ukraina, ett inbördeskrig som ytterst dirigeras av IMF och andra finansiella organ. Denna video förklarar det mesta av det som svensk media underlåtit att rapportera om.

Written by gotiskaklubben

13 maj, 2014 den 06:25

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Monococktail” – Molotovcocktail?
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Molotovcocktail
  ”Vapnet omnämns för första gången i striderna i det spanska inbördeskriget. Det var dock under det finska vinterkriget som vapnet blev berömt. Soldaterna i Finlands armé använde med god framgång brännflaskor i både vinterkriget och fortsättningskriget.” // ”Vapnet fick sitt namn efter den dåvarande ryske utrikesministern Vjatjeslav Molotov.” // ”I svenska armén fanns Brännflaska m/40.”

  Svenne

  13 maj, 2014 at 12:52

 2. Uppenbarligen tar många tillfället i akt när landet ligger i anarki. Däremot skulle jag vilja se evidens för de anklagelser att massakern i Odessa skulle vara ett direkt direktiv från Kiev. Vad jag förstår var högra sektorn i alla fall tills nyligen ett löst sammansatt nätverk av autonoma nationalister som i stort sett agerar på eget bevåg. Däremot är det knappast så man heller gör några anspråk för att hindra dem.

  occidentfaust

  13 maj, 2014 at 13:30

 3. Här en längre film på samma tema.

  Markus Andersson

  13 maj, 2014 at 14:12

 4. För övrigt, politiker är små människor över lag. Låt oss en gång för alla sluta inbilla oss något annat.

  Markus Andersson

  13 maj, 2014 at 14:14

 5. Jag tror att du har rätt i att de har stora och växande intellektuella problem. Bra video.

  Joakim

  13 maj, 2014 at 20:53


Kommentarer inaktiverade.