Gotiska Klubben

Den demokratiske Jimmie Åkesson

Medan det offentliga Sverige gör sitt bästa för att stoppa eller undvika varje invandringsrelaterad diskussion, gör den extrema vänstern sitt bästa för att fysiskt stoppa den demokratiskt valde Jimmie Åkesson ifrån att utföra sina demokratiska plikter. Media hetsar. DN på sitt sätt. Aftonbladet på sitt sätt. SvT på sitt sätt. Och slöddret svarar likt dresserade jakthundar genom att angripa Jimmie Åkesson och SD var helst de dyker upp. Snart skall liv spillas.

Samarbetet mellan skenhelig media och våldsvänstern går att härleda. Det nära nog religiösa kravet på Fri Rörlighet delas till exempel av båda grupperna. Att dogmen Fri Rörlighet till viss del/till stor del är ett inplanterat judiskt fenomen är för mig historiskt uppenbart.

 SD är både naiva och modiga

Ett av SDs problem är deras naiva tro att etablissemanget till slut ska acceptera dem. Det kommer aldrig att ske. Men samtidigt som vi kallar SD naiva, kan vi inte förneka att de uppträder, om än naivt, likväl demokratiskt och därtill modigt. Och detta är naturligtvis hedervärt.

Till er som inte är demokrater kan jag bara säga: Nåväl, skrik litet högre än vänstern då. Kasta strutsägg istället för hönsägg. Eller ta till vapen som man gör i andra delar av världen. Det kan bli en riktig splatterfest om alla sköter sina kort väl. 😦

Till oss som fortfarande är demokrater finns en annan sak att säga: vi måste omformulera och fördjupa diskussionen om vad vi menar med demokrati, och vi måste inse att dagens Sverige inte är en demokrati. Och vi har inte lång tid på oss.

Som demokrat kommer jag sannolikt (jag har ännu inte bestämt mig) rösta på Jimmie Åkessons parti i EU-valet, inte för att jag längre stöder eller tror på partiet, utan för att visa min avsky mot de krafter som i ett allt snabbare tempo är på väg att lösa upp de sista resterna av begreppet demokrati i Sverige.

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/466166078394359808

Written by gotiskaklubben

15 maj, 2014 den 06:36

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Fri rörlighet” är ett annat ord för ”massinvandring”.

  mirotanien

  15 maj, 2014 at 07:01

 2. Lustigt, en sådan som Michael Anefur menar att det inte finns något organiserat tiggeri i Sverige.
  Varför upprörs han då av Sverigedemokraternas EU-kampanj, som åsyftar den organiserade kriminaliteten?
  Men i samma mening generaliserar Anefur innebörden av ordet ”organiserat” till att gälla all form av kommunikation. Det är bedrägliga människor med ett kriminellt sinnelag som släppts in. De vill vi inte ha här.
  Vi vill ha inflytande och möjlighet att påverka vårat liv och vår omgivning – är det så svårt att förstå?
  Detta stavas D E M O K R A T I.

  Förortskärring

  15 maj, 2014 at 08:22

 3. Roligt bild får man ju ge dem…

  Men det här twitteriet kring #hejajimmie, vad tycker vi? Längtar vi efter fler social medier-kampanjer eller är det något annat vi vill ha?

  anarkosofist

  15 maj, 2014 at 16:02

 4. Hur lång tid har vi på oss, vi demokrater?

  För tolv år sedan fanns inte Twitter; den omedelbara människan kunde vänta tills imorgon.

  Om tolv år kommer människan vara trehundra år före sin tid och det kommer funka bra ihop med hennes arbete, fritid, barn och framtid.

  Vi har tiden emot oss, men det är också allt

  Vickan Eremita

  16 maj, 2014 at 22:11


Kommentarer inaktiverade.