Gotiska Klubben

Gudrun och Schyman – våra nya statsministrar?

Gudrun Schyman: ”Alla mammor kan inte
få en bättre morsdagspresent
än att få ett feministiskt parti i EU-parlamentet”
gudrun barpolHERREGUD Låt oss spekulera i vansinnets gränser. Gudrun och Schyman och deras armé av kvinnor som vill förverkliga sig själva, kommer inte bara att komma in i EUs parlament och Sveriges riksdag, Gudrun och Schyman – jo, det bor minst två personer i denna kropp – kommer även få en ministerpost, ja varför inte den högsta.

Lyssnar man på denna intervju i Expressen med Schyman, inser man att Gudrun är en retorisk mästare. Vad hon egentligen säger är naturligtvis enbart ett eko av den politiskt korrekta diskursen: ”mänskliga rättigheter, allas lika värde, fri rörlighet, romer, medelhavet får inte bli en begravningsplats, fascister, nationalister på marsch, ekonomism urholkar demokratin, halva världens befolkning är kvinnor”. Et cetera.

Självklart kan ingen journalist ställa vare sig Gudrun eller Schyman mot väggen eftersom de hjärntvättats att tycka identiskt lika. Inte heller de andra partierna kan angripa Gudrun, eftersom Schyman säger det ingen törs motsäga. Gudrun liksom toppar alla de floskler media matar oss med. Ska Schyman kunna jämföras med någon känd svensk så får det bli med Livets Ords före detta ledare, Ulf Ekman.

Men budget då? Herregud, budget! Bara att fråga en stackars fattig och frivillig kvinnlig volontär om en sån fucking jävla fascistisk och ekonomistisk skitsak gränsar till hets mot kvinnor!

Nä, den som vill förstå Gudrun borde börja med att förstå Schyman, sig själv och den svenska folket. Varför är vårt behov av häxor så stort? Och vad är det egentligen Gudrun pysslar med? Att Schyman är en fusionerad karikatyr av allehanda kulturmarxistiska dogmer och floskler duger inte som förklaringsgrund, eftersom det obildade svenska folket ändå inte begriper vad det betyder.

 

Written by gotiskaklubben

24 maj, 2014 den 08:22

Publicerat i Gotiska Klubben

11 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sverige är ett dårland! Å andra sidan så röstar fortfarande över 90 procent av Sveriges kvinnor på andra partier. MEN: vad som är väldigt oroväckande är att partier som V, Mp och F! kan få över 20 procent av rösterna i valet och att det framför allt är unga människor, främst kvinnor, som röstar på dem.

  Jag har själv haft intensiva diskussioner med yngre, kvinnliga, högutbildade släktingar om dessa frågor och tro mig: de är helt hjärntvättade! Jag försökte genom ett mycket logiskt resonemang tala om för dem att en röst på F! blir en röst på att svenska mäns våld mot kvinnor kommer att öka (mycket på grund av att partiet vill krossa kärnfamiljen, vilket kommer innebära att många pojkar växer upp utan en fadersgestalt – något som alltför ofta visat sig bli förödande) och att antalet våldtäkter kommer att skjuta ännu mer i höjden (F! vill ju ha fri invandring, vilket kommer att innebära stor invandring från MENA-länderna). Men inte ens dessa mycket logiska och skrämmande argument hjälper!

  Sverige kommer troligtvis bli det enda landet där befolkningen röstar på att bli en minoritet i sitt eget land. Dessutom en minoritet i förhållande till MENA-kulturen på sikt.

  Jag kan bara ”gratulera” politikerna som verkligen varit framgångsrika när det gällt att få svenska folket att simma i sitt eget nationella, etniska, kulturella och historiska självhat.

  Peter

  24 maj, 2014 at 08:39

  • Träffande situationsbild!. Frågan är om vi bara skall skylla på politikerna. De har visserligen lika mycket karaktär som smaken på broilerhöns, men allt de gör styrs av medieoligarkin. Om man ser det ur moderat eller socialdemokratisk synpunkt: vem tjänar på att stärka miljöpartiet och Fi? Vem tjänar på att vårt politiska landskap består av ett antal tioprocentspartier, vars företrädare medieoligarkin kan jaga hit dit?

   Observator

   24 maj, 2014 at 09:49

  • Viktiga årtal i den svenska självförintelsens historia: 1775, 1782, 1827, 1838, 1921 samt 1975.
   För att inte bryta mot bloggens regler eller svensk lag skriver jag i kodad form.

   Jern&Betong

   24 maj, 2014 at 12:00

   • År 1523 när Gustaf Eriksson Vasa blev kung och reformationen initierades är nog det viktigaste datumet.

    Visserligen kan det påstås att det var under hans regent som nationalstaten Sverige grundades, men för det svenska folket började förfallet, förslavandet och förintandet. Ett tydligt sätt att notera detta är att besöka ett större gods din närhet. Fram till reformationen hette godsägaren förmodligen Karlsson, Gustavsson, Månsson, Jansson eller liknade. Därefter ser du porträttavlor på mörkkrulliga så kallade adelsmän med namn som Wrangel, Spentz, Sparre eller Prytz.

    Tidigare såg jag i min enfald de senare som svenskar. Idag vet jag bättre.

    Gustavs hovjude Herman Israel visste vad han gjorde.

    Sten

    24 maj, 2014 at 17:17

 2. ”Varför är vårt behov av häxor så stort?” frågar goten.
  Faktum är att det är en intressant fråga. Häxan är en arketyp på det destruktivt kvinnliga.

  En häxa rabblar trollformler, Gudrun Schyman som vid djuppsykologisk analys utan tvivel är en häxa hon rabblar sina mantra och ord som trollformler som skall besvärja allmänheten att rösta på henne. Ord som binder, som förtrollar. Förtrollning innebär att man binder något, tvingar fram något. Det vanliga sättet kvinnor trollar män på är att de ger han dåligt samvete via anklagelser. SVT/SR har i stort sett enbart kvinnliga chefer, mediahäxor. De bedömer hysteriskt vad som får sägas och inte. Vad kan befria från häxans välde? I sagan är det starka män. Kanske Jimmie Åkesson men troligare Stefan Jakobsson i Svenskarnas parti. Eller starka kvinnor, änglalika som Ingrid Carlqvist i Dispatch eller hon ryskan som flyttat till Sverige, hon som är läkare, har gått med i SD och gillar nationalism-som riktiga kvinnor gör. .

  Dr. Thomas Jackson

  24 maj, 2014 at 16:30

  • Jenny Strömstedt verkar också ha blivit en häxa.

   ‘De arga, vita, kränkta men också övergivna männen vrider sig i plågor’
   Jenny Strömstedt om vita män i dagens Expressen,
   samma slags mantra som Feministiskt initiativ,

   http://minnesdagen.wordpress.com/2014/04/28/f-antikrist/

   Fi. med en osmaklig knytnäve och hijab,

   http://minnesdagen.wordpress.com/2014/04/20/haxan-och-riset/

   vart skall det sluta…

   minnesdagen

   24 maj, 2014 at 20:46

   • Var ska det sluta… Jag för ett ensamt korståg mot felanvändningen av var och vart.
    Vart ska du gå min lilla flicka?
    Var kommer du ifrån?
    Var är vi, varthän ska vi?
    /språkpolisen

    annacarlbro

    24 maj, 2014 at 20:54

    • Språkpoliser är viktiga, roliga och bra!

     VAR är du stående, sittande, liggande, boende och levande? VAR, VAR, VAR?

     VART ska du gå till? VART, VART, VART? VART är du på väg? VART, VART, VART?

     – Vart ska du gå, min lilla flicka?

     – Så här gör rävarna VART de går, VAR de sitter och VAR de står, så får vi lov, får vi lov, att sjunga rävarnas visa..

     Ursäkta avvikelse från Gk´s topic.

     Tycker f.ö. angående det, att meningen som lyder: -”Men budget då? Herregud, budget! Bara att fråga en stackars fattig och frivillig kvinnlig volontär om en sån fucking jävla fascistisk och ekonomistisk skitsak gränsar till hets mot kvinnor!”…..är mycket träffande och avslöjande och samtidigt mycket rolig.

     Bergfast

     25 maj, 2014 at 12:59

 3. Självmord alkoholism och sinnessjukdom går i Schymansläkten det är bara att kolla hennes sydvärmländska rötter.

  judaspainkiller

  24 maj, 2014 at 18:50

 4. sd behöver behöver någon som marine lepen.

  ddd

  24 maj, 2014 at 21:05

 5. Allt är bara en skattefråga.
  Hur mycket skatt betalar Gudrun S?
  Jenny Strömsted med maken Niklas?
  Alla andra journalister med höga inkomster och bopålar på Söder/Vasastan/Kungsholmen?
  Alla ”journalister” som jobbar på SVT?
  Hur mycket skatt betalar de?
  Titt som tätt skriver slaskpressen om dem som tjänar mest i din kommun! Men hur mycket de betalar skatt, det får vi inte veta.
  Jag skulle gärna vilja veta hur mycket skatt denna åsiktsproletär betalar. Dessa så kallade journalister som bor i de vita områden i Stockholm utan någon som helst högre utbildning än ett år i nån folkhögskola i nån periferi eller efter att tramsat i barn-tv och sen på nåt konstigt frikyrkligt maner kunnat ta sig vidare men mentalt stannat kvar i barntv-stadiet för de har inte kapasitet för mer.
  Hur mycket skatt betalar de?
  Jag vill veta!
  Jag får en pension av ca 82 000 om året och betalar 12 000 skatt på det. Vill veta om dessa godhetsapostlar betalar mer i skatt? Jag betvivlar.

  gamla gumman

  24 maj, 2014 at 22:33


Kommentarer inaktiverade.