Gotiska Klubben

Min älskling fyller 15 i morgon

Enligt svensk lag är en kvinna lovlig för samlag när hon fyllt 15 år. Benägna  83-åringar eller fumliga  17-åringar. Alla är lika välkomna. Enligt lagen. Om de inte är lärare eller har andra personliga eller släktmässiga kopplingar till kvinnan. Det gäller även dig, Lando!

Det juridiska problemet  uppstår, enligt Gotiska  Klubben, om det visar sig att kvinnan ska fylla 15  dagen efter det att man har träffats. Kan man då bedriva petting, och i så fall hur avacerad petting, innan 12-slaget?  Nej Hjördis, trots att du skriver väl, moral och lag är inte samma sak.
Ref: svd  dn

Written by gotiskaklubben

6 oktober, 2009 den 21:46

Publicerat i Gotiska Klubben

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. jag skulle gärna önska, men har inte någon direkt koppling till den Goterminneslundska blogg du länkar till under mitt namn. Det är en excellent blogg.

    I bedömningen om åldersuppgiften så får man ofta gå på mer visibla bedömningar, om man inte råkar ha ett ID-kort att kolla på men det är det ju inte alla som har i dessa åldrar.

    Tips, spana in behårningen noga och utrön om den kan bedömas vara spunnen från en mogen fullvuxen kvinna, skulle behårningen till synes vara borttagen, hvilket ju sägas vara modernt i vissa befolkningslager för dagen, får man snabbt befråga part om detta gjorts själv, eller om det inte ens kommit dit. Finns t.ex. bildbevis?

    Goten sa: Oops… Fixat. Tack för alla tips.

    Steve Lando

    7 oktober, 2009 at 08:52


Kommentarer är stängda.