Gotiska Klubben

Fornminnen…och julafton och…

Till valets förlorare: skratta och var glada:

Gillar ni inte SD, ni flexibla 08:or, träna då på denna sång:

eller ha mångkulturellt kul så länge ni kan:

för all vår respekt är redan förbi:

bv

DN DN DN  SvD SvD Fria Tider Politiskt Inkorrekt Snaphanen

Written by gotiskaklubben

22 september, 2010 den 11:19

Publicerat i Gotiska Klubben

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Skall bli skönt att slippa all den här skiten när muslimerna i Sverige har bildat ett eget parti (dvs Socialdemokraternas värsta mardröm) och skall införa ordning och reda.

    GK svarar: Vad som helst, ortodoxa judar, rasande islamister, skränande facister, men aldrig mer 08-Media, aldrig aldrig mer.

    O.J

    22 september, 2010 at 11:46

  2. Apropå ”huvudet på skaft”. Jag tycker du skjuter lite över målet… Detta är ju bara tragiskt. Problemet ligger i första hand inte hos denna politiker. Steg ett är ju självklart de politiker som företräder de 7 tidigare riksdagspartierna. Man kan inte säga att de misslyckats med integrationspolitiken, för de har inte ens vågat försöka. Detta tack vare media som som blåser på stora ”rasit-hornet” så snart nån yttrar ett ord om problemställningar som lägger riktlinjer för de som kommer till Sverige. Detta spiller såklart över på det fåtal som öppet vågat ställa upp som SD politiker. Jag säger inte att det inte finns rasism inom SD, men samma rasism finns i så gott som alla övriga riksdagspartier (minns valstugorna 2002). Om de som verkligen borde företräda SD fick en chans till det utan att få sina liv förstörda, så skulle personer likt han i filmen inte sitta och påverka i kommuner och landsting, eller så otroligt många stolar gapa tomma. Tycker att detta är ett större problem. Bollen är i rullning och nu kommer alla på att vi har problem att lösa… Som om de inte fanns före valet.

    GK svarar: Inget som lever är tragiskt. Ge oss en budget och vi skulle göra denne kille till en stjärna på 17 veckor. Och kör allt det där ”rasistsnacket” på någon annan sida, jag orkar inte höra på den propaganden mer. Rasist eller inte – alla har rätt till sig eget land.

    Dan - SD-väljare, humanist och realist

    22 september, 2010 at 12:21

  3. En annan sak är att nu närmar sig julen och som alla vet här i Sverige så kostar saffran en hel del, nu finns det tillfälle att köpa billig saffran inför julbaket till 10 gånger så lågt pris, snabb leverant ifrån Portugal.
    Kolla in sidan så kan ni med ta detta tillfälle till vara.

    Tony

    10 oktober, 2010 at 11:26


Kommentarer är stängda.