Gotiska Klubben

Flashback: Sveriges viktigaste media

Utländska tidningar börjar skriva om Flashback. Det är glädjande. Det finns idag ingen svensk media som kan utmana Flashback i konsten låta medborgarna komma till tals i aktuella ämnen.

Ett skrivet ord på Flashback känns mer betydelsefullt än ett borttaget på Newsmill.

Synd att bloggar inte kan länkas från Flashbacks artiklar. Om så skedde skulle Flashbacks betydelse öka ännu mer på bekostnad av gammelmedia.

Modsat har de svenske guerillamedier med Flashback i spidsen stået for i hvert fald tre væsentlige afsløringer: Taimour Abdulwahab al-Abdaly blev på Flashback, ud fra nummerpladen på hans brændende bil, udpeget som den mistænkte terrorist ca. fi-re timer efter eksplosionerne i det centrale Stockholm, mens de etablerede medier først i løbet af natten publicerede oplysninger om ham og ventede yderligere et døgn med at bringe hans navn.
Jyllands Posten: Guerilla -medierne slår til- ikke online Ref: Snaphanen

PI Flashback

Written by gotiskaklubben

7 januari, 2011 den 11:37

Publicerat i Gotiska Klubben

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Om man vill veta något om en stor mängd ämnen så är det där man ska söka. Det är samlingsplatsen för samhällets renegater, galningar, stofiler, hedersknyfflar, liberatarianer och småfolk. Om man lyckas bortse från troll som mest är där för att förstöra så är det alltid angenämt.

    Ser det personligen också som en viktig källa för att egentligen våga börja tänka själv. Det som håller tillbaka många är den intellektuella ensamheten som kommer av att skrika att kejsaren är naken. När man surfar på internet och flasback specifikt så finner man andra som funderar i samma banor. Man känner sig inte längre som ett UFO när man är ett UFO i grupp.

    GK sa: Bra skrivet: ”Ser det som en viktig källa för att egentligen våga börja tänka själv.” Man måste lära sig att sortera och tänka och dubbelkolla – annars blir man ett lätt offer för alla troll och babblare.

    Flashbacks forum är nog den mest demokratiskt utvecklade institutionen i dagens Sverige. Det är fascinerade att se hur det utvecklas organiskt. Jan Axelsson borde få en staty efter sig.

    Fredrik

    7 januari, 2011 at 14:30

  2. Vid varje händelse av vikt går jag alltid in och kollar flashback först. Visserligen ska det som rotas fram tas med en nypa salt, men flashback skulle ha kommit längre på 5h än vad Palme-utredningen gjorde på 10 år.

    Stahl

    7 januari, 2011 at 21:24


Kommentarer är stängda.