Gotiska Klubben

Hur svensk är Zana Hussan?

En blick säger mer än tusen ord
Zana Hussan har en sida på Facebook  ”Sverigedemokraterna  – nej tack”. Sidan kommer att väcka allt större mediauppmärksamhet eftersom den har över 300.000 medlemmar.

Vem litar på Zana Hussan blick?  Från vilken politisk och kulturell miljö i Iran kommer denna blick? Eller är han släkt med några av Sadam Husseins bödlar? Kan det finns krigsförbrytare i släkten? Hur kom han till Sverige och varför? Är han den man som ska undervisa svenskarna om demokrati och om vilka partier som ska finnas i Sveriges riksdag?

Enligt vår uppfattning tillhör han de nya kolonisatörerna som vill förvandla Sverige till en Mångkulturell diktatur genom att få de etniska svenskarna att hålla tyst.

Ref: PI Zana Hussan hemsida   Flashback Svd Mittenradikalen ETC

Ps Om Zana Hussan gör verklighet av den hotfulla pistolgesten på nedan Facebookbild, har han 300.000 medbrottslingar på Facebook.

zana

Written by gotiskaklubben

31 januari, 2010 den 12:38

Publicerat i Gotiska Klubben

29 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Här kommer en knivsudd av vad Zanu kan göra i vårt kära FosterLand,eller fortsättningsvis 😉 http://sydsvenskan.se/malmo/article625846/Ganghamnd-troligt-motiv.html
    Ps.Glöm aldrig att jag inte e rasist,bara motståndare till våldet som eskalerar ,med utlands svenskar.Så e det..bara till att acceptera (tyvärr)

    GK svarar: I och med att denna typ av våld ökar och inte stoppas av våra nuvarande styranden, kommer våldet att ta över på flera olika sätt. Nuvarande situation visar tyvärr att samhället tappat både grepp, intresse och möjligheter att förändra situationen. Ingmar Reepalus uttalande om Malmös judar stärker denna uppfattning. Svenskarna, 95%, är så hjärntvättade att de till och med uppfattar verkligheten så som inbillning.

    peter

    1 februari, 2010 at 03:19

  2. http://www.zana.se/ OBS! Titta på den 1:a Bilden han har på sin sida..eN UNIFORM med Natzi emblem..Hur väl stämmer det in hos oss som tycker att det får vara nog av invandring..utan att att vara ”Rasiter” Fruktansvärt nicename” Jag vet att det finns massor av ”rasister” mot Svenskar med..Men det spelar ingen som helst roll”Den som inte sköter sej ..borde åka rakt ut ur Landet,på enkel biljett.Vi måste bli hårdare,på ett mjukt sätt 😉

    GK svarar: Sigmund Freud hade några bra teorier om psykets försvarasmekanismer. Bland annat den om Projektion:

    Projektion wiki
    Att lägga över förbjudna känslor och egenskaper på andra. (Lisa säger att Anna är så elak jämt, fast i själva fallet så är Lisa elak.) Denna försvarsmekanism är oftast i själviska syften för att kasta bort skulden från oss själva genom att beskylla någon annan för det vi själva egentligen är.

    Det är väl vad nnazi-bilden handlar om.

    p

    peter

    1 februari, 2010 at 03:52

  3. Zana är representant för vänsterpartiet, så
    varför inte gå med i
    facebookgruppen ”Vänsterpartiet i riksdagen nej tack”?

    http://www.facebook.com/group.php?gid=162948721661

    I förtroende kan jag berätta att en av raketforskarna på listan berättat roliga etniska skämt för mig, bla ett om det perfekta ishockeylaget, men jag det tror kan vara brottsligt att återge det.

    Men han kanske blivit ”antirasist” sen dess, eller så bara följer han sin instinkt att hålla med föregående talare. En sån där verkligt självständig tänkare.

    GK svarar: Rasistiska skämt om judar och arbaer, berättade av judar och arbarer tas tacksamt emot. Jag tror att dessa kan vara viktiga att lägga upp. Om något är start så tar vi bort det själv.

    Observatör

    2 februari, 2010 at 00:00

    • Jag gillar de alternativa stavningarna av araber 🙂

      ”Arbaer” och ”arbarer”.

      Gk svarar: ”Arbarer” låter ju hur cool som helst 🙂

      Observatör

      2 februari, 2010 at 17:23

  4. Han försöker bara spela häftig.
    Men det tyder på att det finns 300 000 + antidemokrater i Sverige och de skall självklart motarbetas med alla medel som finns.

    GK svarar: Hans familj flydde kriget mellan Iran och Irak, och nu sitter Zana Hussan på Facebook och låtsas skjuta på sina politiska fiender. Vissa lär sig aldrig.

    Arge Surfarn

    2 februari, 2010 at 12:07

    • ”Vissa lär sig aldrig”

      Tja, han kanske har lärt sig att våld och hot är bra metoder att tvinga oliktänkade att lämna landet…….

      GK svarar: Nej, det är ju klart, det är kanske en bra metod. Zana har redan 300000 anhängare. Undrar hur många av dem som vill han han ska trycka på avtryckaren?

      Och när inte ens avrättningar längre anses vara något att diskutera mer ingående i svensk media, varför skulle de då bry som om en hotfull Vänsterpartist som leker mördare på Facebook?

      Pull the trigger Zana,
      for your mother, for your father,
      for your sister, Zana.

      Pull the trigger, Zana
      for the taste, for the waste
      of your brother, Zana.

      Pull the trigger, Zana
      For all people which adore you.
      Only you, Zana, only you!

      null

      Utlandssvensk

      2 februari, 2010 at 15:05

      • Lästips:

        http://cavatus.wordpress.com/

        Har startat en engelskspråkig blogg om läget i Sverige. Massor av folk från hela planeten är inne och läser. Kolla ”live traffic feed”!

        GK svarar: Kul! Ska genast gå in och läsa. Det är väldigt bra om omvärlden får reda på litet mer av vad som händer i Sverige. Synd att jag är så dåligt på att skriva på engelska.

        Din blogg har fler kommentarer på förstasidan, det är bra, ska testa den en gång. Vad heter modellen?

        Utlandssvensk

        2 februari, 2010 at 17:01

      • Det är inte min blogg! Jag skriver, som vanligt, bara kommentarer.

        GK svarar: Å fan, blev lite konfunderad när jag läste ”About me”. Hur som helst är det bra med en blogg på engelska om svenska förhållanden. Ska se om jag kan ändra på min bloggs utseende nu.
        Brukar göra det ibland.

        Utlandssvensk

        2 februari, 2010 at 17:47

  5. Sådant här gör mig så förbannat förbannad! Skulle kunna finnas precis lika många bödlar i min släkt! Precis lika många krigsförbrytare. Och tillåt mig att citera; ”Enligt vår uppfattning tillhör han de nya kolonisatörerna som vill förvandla Sverige till en Mångkulturell diktatur genom att få de etniska svenskarna att hålla tyst.” Jag tvivlar starkt på att han har några som helst herravälde-planer på gång.

    GK svarar: Hade en etnisk och politiskt engagerad svensk suttit och gjort ”pistoltecknet” på Facebook, så hade han fått löpet i Aftonbladet som nazist. Gäller speciella regler för Hussan, menar du?

    Hanna

    24 mars, 2010 at 21:28

    • Jag är ledsen, men du måste ha missat det faktum att jag inte nämnde den bilden över huvud taget i min kommentar.. Jag fick inte världens mest givande respons.

      GK svarar: Men jag använde bilden, och det var den som var huvudpoängen. Säg det på ett nytt sätt så jag jag försöka svara.

      Hanna

      8 april, 2010 at 12:40

  6. här kommer ni o säga att muslimer är terrorister !
    hur kan ni tänka så här?
    vet ni att quran är den enda boken som respekterar alla religioner och alla människor hur hels de är.
    dessutom säger den att om man dödar en människa är det samma som om man har dödat alla människor.
    de som dödar och mobbar på namn av islam är inte muslimer utan de terrorismer som vill göra dåligt av islam.
    men innan ni vissar de rasista filmer bör ni veta om vem det är som har byggt en hel kyrka av muslimers ben. och nu kan ni få se allting och bedöma vem terrorismen är.

    men tröts allting anser vi att den som har byggt den där kyrkan är rasist och terrorist men inte alla som tillhör till kristna kultur
    som ni tänker om muslimer!

    här kan ni se kyrkan
    o kan översätta till erat språk

    http://www.al7ot.com/vb/t11650.html

    GK svarar: De största rasister som finns i dag kommer väl från Mellan-Östern?
    Låt oss börja där. Ras. Folk. Grupp. Klan. Alla för sig. Och ingen för andra.

    leena

    31 mars, 2010 at 00:40

    • Religion är skit, inse det.
      Varför ska jag ha mer respekt för muslimer än för kristna, varför ska islam klara sig undan kritik.
      Du tillhör säkert den nya skaran skenliberalister som vill förvandla Sverige till ett ultrakonservativt land där religion är viktigare än individualism och konstnärliga uttryck.

      Hycklaren

      30 juni, 2010 at 18:36


Kommentarer är stängda.